Благой Георгиев е известен с две неща - постиженията си

...
Благой Георгиев е известен с две неща - постиженията си
Коментари Харесай

Това ли е бъдещето на Поли: Ето какво се случи с първата жена на Благой

Благой Георгиев е прочут с две неща - достиженията си във футбола и слабостта му към красивите дами. Но в случай че някои господа се лимитират единствено до мимолетни взаимоотношения с повече хубавици, Джизъса стига по-далеч, като подписва брак и му се раждат деца. Спортистът към този момент има цели 4 наследника, като от няколко месеца е женен за новата си обич - Полина, за която се приказва, че най-вероятно също ще го подари с правоприемник. 
                             

Но какво се е случило с първата годеница на Георгиев - някогашната гимнастичка Христина Витанова, която е майка на първите му две деца? Според слуховете, ситуацията ѝ не е по никакъв начин розово и след несполучливи връзки със заможни мъже ѝ се наложило да потърси работа, с цел да устоя двете си деца. 
                             

За страдание, всички опити Христина да си откри влиятелна специалност били несполучливи и сега работи като рецепционистка в салон за козметични процедури в столичния квартал " Лозенец ". Витанова обаче не споделяла пред околните си същинската си служба, а твърдяла, че е шеф на салона.

 

За момента обаче, всичко това може да се окаже и просто слух, защото информацията не е публично доказана. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР