Благой Георгиев - Джизъса ще се сдобие с пето подред

...
Благой Георгиев - Джизъса ще се сдобие с пето подред
Коментари Харесай

Благо Джизъса чака пето дете?

Благой Георгиев - Джизъса ще се снабди с пето поред дете. Това настойчиво се приказва в града под тепетата, от където е последното му гадже Ивана. Тя е дъщеря на хитовия в предишното рапър Ванко 1. Ивана криела наедрялото си коремче, само че в Пловдив бързо я разконспирирали и новината се разнесла мълниеносно, твърди marica.bg, базирайки се на непосредствен другар на футболиста. 

Lupa.bg не се наема да удостовери, че новината за петото дете на Благо е истина, тъй като преди време от същия уебсайт пуснаха подправена вест за раздялата на Благо с Ивана, още веднъж базирайки се сякаш на сигурни източници.

Досега Джизъса има четири деца от три разнообразни дами. Първите две се родиха от любовта му с гимнастичката Христина Витанова. Спортистката обаче небрежно му би шута поради систематични изневери.  Третото дете е момченце - Елай. Той се роди откакто някогашният футболист се ожени за татарката Есмер Омерова. Двойничката на Анджелина Джоли също не устоя дълго на сластния му адет и подаде молба за бракоразвод. Нещо повече, тя получи цялостни права над детето и съвсем не позволява на българина да вижда сина си, който пораства в Русия. Там Георгиев бе скъп и направи най-силна кариера, от която натрупа и солидно финансово положение. Четвъртото му дете носи неговото име и още веднъж е момче - Благой Младши. Неговата майка е плеймейтката Златка Райкова. Двамата непрестанно се кълняха във безконечна обич, обикаляха света и се снимаха в щастливи обятия. Не след дълго Златка изненадващо пусна бомбата, че Георгиев има паралелна връзка и се раздели с него.

Тогава Благой призна провалянето си и предложи брак на новата си - бизнесменската щерка Полина Спасова. Нейните родители държат бляскав хотел във Велинград и точно в зеленото градче им спретнаха блестяща женитба. Само няколко месеца откакто си споделиха заветното " Да " Поли разкара прелюбодееца. Тя отхвърли да дава детайлности за кръшкача и сбито заяви, че се радва, че ще завърши брака. По думите й, Господ я е опазил да не забременее от него. Джизъса нямаше време за губене и нито ден, в който да страда за брюнетката. Дни по-късно той се появи в социалките с дъщерята на Ванко 1 - Ивана. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР