Благой Георгиев буквално е щял да се прости с главата

...
Благой Георгиев буквално е щял да се прости с главата
Коментари Харесай

Благой Георгиев буквално е щял да се прости с главата си

Благой Георгиев безусловно е щял да се елементарни с главата си, откакто татари са поискали да приложат към него античното предписание за отплата.

Това станало около развода му с хубавата Есмер, която е татарски генезис. Случило се по този начин, че Джизъса бил упрекнат в изневери. По това време Есмер си пусна дълбокосмислен пост в обществените мрежи, че Благо бил на два стана. Тук бе пояснен, че се заглеждал по сътрудници, само че след това се оказа, че в действителност Георгиев е имал забежки с хубавици от Москва. Това стига до ушите на татарите и те желаят да отрежат главата на българския футболист. Благо обаче съумява да се измъкне единствено с финансови загуби и с обещанието в никакъв случай да не се връща повече без експлицитна покана. Говори се, че персонално един от огромните в съветския фитбол е платил голям откуп, с цел да резервира главата на Джизъса на мястото й.

Скоро след приключенията с Есмер Благо се залюби с русата Златка, както е известна плеймейтката Райкова. Двамата бяха дружно от 2018 година, та чак до предходната, което за Благо си е същински връх. След това стартира раздялата. Златка Райкова разяснява в персоналния си профил, че бащата на първородния й наследник не поставя никакви грижи за дребния Благойчо. Тя означи: " Благой поставя грижи с майка му да лъжат най-безцеремонно по малкия екран “. Двойката се разделиха близо преди година, а в този момент и двамата имат нови сътрудници до себе си. Благо се ожени за кръшната Полина. Преди време той изрично разяснява пред " Телеграф “, че към този момент няма да се развежда и сегашният му брак ще е до живот. Това пък даде мотив на някои да си напомнят, че Георгиев има две деца и от първата си жена, с която по този начин и не подписа брак – гимнастичката Христина Витанова. Сега пък Златка чака второ дете от новия си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР