Благовеста Пенева – бившата съпруга на Стефан Янев, който уби

...
Благовеста Пенева – бившата съпруга на Стефан Янев, който уби
Коментари Харесай

Бившата на убиеца на Виола: Това можеше да съм аз

Благовеста Пенева – някогашната брачна половинка на Стефан Янев, който умъртви 29-годишната Виола, описа, че не е подозирала за склонността му към опиати до 2015 година, когато в кръвта му са открити алкохол и амфетамини.

Бившите съпрузи имат щастлива връзка, досега, в който Стефан стартира да протяга ръка на жена си.

„ В началото на юни месец двамата с него прекарахме една седмица в Берлин, където просто ми се наложи да прекарам една вечер, заключена в банята. Вероятно същото се е случило сред него и Виола с единствената разлика, че аз сега вдишвам и съм имала опцията да се заключа някъде”, показа пред бТВ Благовеста.

Бившата брачна половинка твърди, че точно експанзията на Стефан я е предиздвикала да се замисли дали не взима наркотични субстанции.

Според нейния юрист Георги Богданов същинските проблеми стартират след окончателното привършване на делото по развода.

„ Аз започнах да получавам позвънявания от майката на Благовеста, от самата Благовеста и даже от сестра й с информация, че Стефан става нападателен, че отива в дома им, забива ножове. Видимо е в несъответстваща кондиция, очевидно е раздразнителен, нападателен. С него се приказва, само че думите не доближават до разсъдъка. Винаги, когато думите не доближават до разсъдъка, има проблем”, споделя Богданов.

„ Критиката ми е и към фамилията, което, обезпокоеното от това какво ще кажат хората за нас, в случай че това се разбере се – опитваха да крият проблемите на Стефан, неговото състояние”, споделя юристът.

Юристът прикани към смяна на правния принцип, съгласно който невменяемите се преглеждат като наказателно неотговорни лица. При съществуването на някаква душевна болест, съответният човек би трябвало да изтърпява присъдата си в психиатрично поделение, безапелационен е той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР