Благовеста, бившата съпруга на жестокия убиец Стефан Станев, който уби

...
Благовеста, бившата съпруга на жестокия убиец Стефан Станев, който уби
Коментари Харесай

Ексклузивно и първо в БЛИЦ! Бившата съпруга на бруталния убиец Стефан поиска прошка от закланата Виола и написа покъртително писмо към близките й

Благовеста, някогашната брачна половинка на жестокия палач Стефан Станев, който умъртви красивата студентка Виола, написа покъртително писмо. В него тя моли нея за амнистия - за това, че не е могла да я опази и се обръща към околните й. Благовеста разкрива и по какъв начин се е стигнало до такава степен, че в продължение на три години тя и фамилията й молят за помощ и поддръжка, само че Стефан е продължавал да бъде на независимост.

Ето и писмото й, което публикуваме без редакторска интервенция:

Искам да се обърна към родителите на Виола към фамилията,приятелите,колегите,близките и всички тези които са били част от живота й...не мога да поднеса съболезнования,защото не зная болката от това да изгубя дете,сестра,приятел,но мога да мина в облиците на Виола и да съизживея миговете и картините на които е била подложена преди наложително да затворят очите й.Искам да може да ме чуе с цел да знае,че има някой който е изживял същото,за да не е сама,за да е разбрана...това можеше да се случи в случай че беше оживяла и правото й на живот не бе отнето.Съжалявам за загубата ви,съжалявам за спомените ви,съжалявам,че родител погребва детето си,съжалявам за хубостта и силата й,за бъдещето й,съжалявам за цялото й създание!

Единственият досег който имах с Виола е плик с играчки подарен от нея за моето дете във връзка първи юни.Тези играчки остават за мен с цел да ми припомнят цялостен живот за желанието да я познавам,уви и тази опция ми беше отнета,защото не ми се разреши.
Искам да се обърна към всички хора които назовават Виола с всевъзможни определителни и нарицателни да имат почитание и да не съдят по личното си усещане за връзките сред мъж и жена.Не забравяйте,осъзнайте,че това може да се случи с ВСИЧКИ НИ без значение от фамилно състояние и къде се намираме във финансовата въртележка.Бъдете индивиди и отпратете молитва,смилете се към Виола и дайте част от добрината си за утешение на силата която към този момент витае някъде!УМОЛЯВАМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)!!!

Искам да се обърна към чиновниците на Министерство на вътрешните работи София,3-то районно управление (на МВР), 9-то районно управление (на МВР),полицаите от регион Нови Искър и към всички тези от вас които работиха по издирването и залавянето на Стефан в останалите градове на страната...БЛАГОДАРЯ за всеки отзвук и цялото подпомагане които оказахте през тези две години!Само вие се отнесохте с внимание към всички тъжби,заплахи,тормоз,посегателство и всичко това което сполетя фамилията ми и мен.Вие бяхте хората които въпреки с вързани ръце,направихте всичко което дава отговор на Вашата специалност!

Искам да се обърна към цялата правосъдна система и по-конкретно към всички госпожи и господа които от 2015г. до ден сегашен изпълниха нощният ми долап с ОТКАЗИ...аз не запознат съм право нито съм длъжна да наизустявам и да изучавам право от което за мен произтича следната елементарна логичност на една " неправист " жена:

От всички документи,постановления и отводи които получих от вас,УСТАНОВИХ,че вие сте изгубили неповторимото за човечеството умеене да се показва свободно и разсъдливо,т.е в случай че един от различаващите ни фактора от животните е способността да беседваме,споделяме,ОБмисляме,преработваме познание,съобразяваме се с това познание,развиваме,градим,то вие не фигурирате в нито една статистическа рубрика за установяване на човешки капацитет.Също по този начин логиката не може да ви причисли към нито един скотски жанр при все това се възпротивихте даже на чисто животинският инстинкт за самозапазване който е характерен и за хората,т.е:

Г-жо/ин Съдия,бившият ми мъж ме заплашва с думите: -Ще те убия пред детето, апелирам защитете ме! " - " ОТКАЗВАМ! ",Т.Е...МОГА ДА съдебна експертиза СКРИЯ В КЪЩАТА СИ И ДА РАЗЧИТАМ НА КУЧЕТО,ЗАЩОТО Търговско отделение Е ЖИВОТНО И БИ МОГЛО ПРЕДВИД ЗЪБИТЕ И КИЛОГРАМИТЕ СИ ДА МЕ ЗАЩИТИ ПОРАДИ НЕГОВОТО ОБОСТРЕНО ЧУВСТВО ЗА СЪХРАНЕНИЕ!

СЛЕДОВАТЕЛНО,водена от гореизложеното Софийска необразована жена, ОПРЕДЕЛИ

ОТХВЪРЛЯ всяка възможност за съществуване на ПРАВОСЪДНА система и организация на територията на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.След запознаване с материалите,изложеното постанова извод,че липсват предпоставки за правда което постанова нужда от намесата на народа.

Искам да се обърна към двама индивида в частност с цел да им БЛАГОДАРЯ!На първо място на Директор от Агенция протекция на детето с местонахождение гр.София 61ОУ кв.Надежда,чието име търся и с цел да не благодаря на някого различен,а навръх нея за момента ще остане Директорът.

Тъй като чиновниците,психолозите,социалните служащи и т.н сходно на служителите на реда НЯМАТ права с цел да упражняват качествено и кадърно специалността си,аз се насочих към Директорът с принтирани телефонни известия с шокиращо наличие отнасящи се към детето.След диалог с ръководещата ми беше връчен телефонен номер на психолог с който да беседвам с цел да се успокоя.

Благодаря!Успокоих се!Ще ви отпечатвам всички публикации,снимки и разбори за убийството на Виола и ще ви оставя телефонния си номер с цел да ми позвъните,а аз с мил звук ще ви успокоя в случай че сте прекомерно напрегнати може да ме търсите и през нощта,аз ще ви приказвам постепенно и методично за съучастието ви в това безучастие и нехайство.

Искам да благодаря на психолога който се грижеше персонално за Стефан в клиниката за наркозависими в град Варна.Благодаря за това,че ловко използвахте персоналната ми покруса и най-много битката за Стефановото лекуване с цел да чуя по-късно личните си думи от устата на вашият пациент.Професионализъм и съвест са грозни думи през днешния ден.Не ги употребявайте някой може да ви заподозре в човещина!

Искам да се обърна към една майка! Към тази жена аз съм се обръщала с " майко " и " ти не си майка " и въпреки всичко тя е такава!Желая ви да сте живи и здрави с цел да си понесете товара!Така както аз нося товара на една от хилядите самотни майки отглеждащи сами децата си,така както ще нося товара дружно с детето си с прикован етикет към него " щерка на палач ", по този начин както хиляди майки носят товара на болните си деца борейки се за живота и за вашите медикаменти с изминал период на валидност.Ще го носите дружно с думите и предизвестията ми,заедно със страховете и сълзите,заедно с яростта на милиони и КРЪВНИНАТА НА ВИОЛА!

Цял живот контролирате хората към ви с цел да измененията действителността по свое предпочитание. Истината обаче е една и в тази ситуация тя не зависи от гледните точки. Вие сте възпитали синовете си с възприятие за безотговорност. В годините вие сте трансформирали трима мъже в опори на болните си упоритости без да се преценявате с персоналните им качества и правото на личен живот.Вие унижихте и кастрирахте трима мъже които постоянно в очите на обществото(от което общество вас доста ви е страх)са изглеждали като " чехъл ", " гей " и " наркоман ". Вие доста добре знаете какво сте създали, знаехте и когато личния ви наследник ви заплашваше,че ще ви се влачат червата, знаели сте какво прави със себе си и не реагирахте по НИКАКЪВ НАЧИН. Криехте от фамилията си от приятелите си,въпреки,че много от тях бяха видни лекари единствено поради страха " какво ще кажат за нас ". Всичко това е ВАШИЯТ товар. Произведението от вашата безотговорност лиши живот от вашето занемаряване на правила от вашата надменност, безсрамие, безсрамие, надменност, надценнка от вашето извисяване в облака на величието и властта. Вие си позволихте да унижите десетки, с работата си да убиете хиляди и да разгневите милиони. Ако не страната, то аз поставям върху съвестта си обвиняването, тъй като тази майка, очи в очи на една маса ми сподели: " -Благовеста, аз съм безгрешна майка! " ДОСЛОВНО
Господ да ми е на помощ,защото АДА на разочарованото и ощетено дете занапред стартира... едно от хилядите!

Прости ми Виола, направих каквото можах, елементарни ми, че не те опазих! "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР