Благотворно въздействие върху човека оказва вода, заредена с информацията и

...
Благотворно въздействие върху човека оказва вода, заредена с информацията и
Коментари Харесай

Заредената с камъни вода е чудодейна

Благотворно влияние върху индивида оказва вода, заредена с информацията и силата на минералите. За да получим от камъка неговата мощ, би трябвало да го сложим във вода на слънце, тъкмо по изгрев.

Във вода може да се постави парче от минерала или украшение с него – наниз, пръстен или гривна с камък. Ако слагате вграден в метал камък, е по-добре да не зареждате водата.

Трябва просто когато го пускате в чашата с вода, да формулирате въображаемо или на глас това, което желаете да получите от този камък: помощ за нещо, някаква отбрана или излекуване, само че не искайте повече, в сравнение с може да ви даде.

Оставете бижуто да престои във водата едно денонощие, след това го извадете от водата и му благодарете за неговата сърдечност към вашите молби.

 Заредената с камъни вода е чудодейна

След това го оставете на слънце за няколко дни, с цел да може да се зареди още веднъж и да си възвърне силата, която е дал на водата. Чашата с вода пазете в хладилника и отпивайте няколко глътки, когато желаете да се заредите.

Ако приготвите тази вода при възходяща луна, ще получите балсам за напълване на тялото и органите ви с сила. Водата, получена при намаляваща луна, оказва помощ за унищожаване на страхове и неприятности.

Със силата и силата на минералите може да се зареди освен вода, само че и масло или някое мазило. Трябва просто да сложите камъка или бижуто в него и да го оставите за два-три дни на слънчева светлина.

Използвайте по този начин приготвената субстанция един или няколко пъти седмично, само че като следите етапите на Луната и това, което сте си поискали.

Ако желаете да си приготвите мазило срещу псориазис, използвайте каквото и да е масло, което ви харесва, и сложете в него смарагд, котешко око, рубин или тигрово око.

Използвайте камъка, който ви подхожда най-вече, по това дали ви харесва или който сте избрали благодарение на махало. Приготвяйте мазилото при растяща Луна и използвайте при намаляваща.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР