Благотворителният концерт под надслов #ПомогниОтВкъщи, чрез който bTV Media Group

...
Благотворителният концерт под надслов #ПомогниОтВкъщи, чрез който bTV Media Group
Коментари Харесай

Над 226 хил. лв. събраха bTV и партньори по време на благотворителния концерт #ПомогниОтВкъщи


Благотворителният концерт под надпис #ПомогниОтВкъщи, посредством който bTV Media Group и сътрудници сплотиха старания в поддръжка на събра над 226 540 лв..

Дарителската акция в помощ на най-уязвимите и наранени от изключителното състояние в страната възрастни хора и деца не е завършила и отчитането на средствата продължава.

Снимка: btvnovinite.bg Хиляди самостоятелни донори застанаха зад идеята на двучасовото благотворително събитие. В продължение на уговорката на bTV Media Group да насочва предпочитано старания и запаси към тематиката COVID-19 и да подкрепя здравето и живота на рисковите групи в изключителната обстановка, концертът беше наличен както за всички фенове на, по този начин и в ефира на и радио и онлайн на и цифровата платформа, подкрепена от.

Снимка: btvnovinite.bg По време на концерта, неговите водещи и продуценти от - Иван Христов и Андрей Арнаудов, както и обичаната водеща на – Мария Силвестър, направиха феновете очевидци освен на вълнуващи музикални осъществявания, само че и на действителни образци за смисъла на помощта за хората в потребност.
Концертът „ Помогни от у дома “ събра българите пред екраните Зрителите на bTV се сплотиха в помощ на най-нуждаещите се и подариха средства
В поддръжка на идеята, в благотворителното събитие се включиха едни от най-обичаните реализатори и артисти, измежду които треньорите от – Владимир Ампов - Графа и Михаела Филева, Мария Илиева, Дони, Тони Димитрова, Люси Дяковска, Криско, Стефан Вълдобрев, Орлин Павлов, Васко Василев, Любо Киров, Виктория, Ния Петрова, Прея, Веско Ешкенази и Адриана Николова – Печенката, Преслава, Силвия Лулчева, Иво Аръков и Даниел Пеев – Дънди.

Снимка: btvnovinite.bg Част от тях, в лицето на Криско, Люси Дяковска и други, поддържаха идеята и с персонални средства, като дарението от 5000 лева, което Криско разгласи по време на концерта, ще бъде добавено към събраната сума. Специална изненада за феновете бяха подготвили и водещият на bTV Николаос Цитиридис и Веселин Маринов, които извършиха в дует песента „ Лятна жълта рокля “.

Снимка: btvnovinite.bg В сходство с ограниченията за предварителна защита на разпространяването на COVID-19, които bTV Media Group ползва, единствено няколко от изпълнителите пяха онлайн в студиото, ангажирано за събитието.

Снимка: btvnovinite.bg По-голямата част позволиха феновете в домовете си, подкрепяйки идеята с прочувствени осъществявания от у дома.

Снимка: btvnovinite.bg Даренията бяха събрани посредством самостоятелно изпращане на SMS-и на стойност 1 лева с текст DMS HRANA на къс номер 17777, чрез финансова поддръжка от редица бизнес организации, както и посредством останалите способи, посочени в секцията на страницата на Българска хранителна банка.
#ПомогниОтВкъщи довечера С благотворителния концерт поддържаме най-нуждаещите си по време на изключителното състояние
В резултат от впечатляващия брой самостоятелни дарения по време на концерта, фондациявзе решение да удвои приноса си към Българската хранителна банка. Така в името на работата в интерес на хората в потребност, вместо в началото оповестените 50 000 лв., фондацията ще подари 100 000 лв., които ще бъдат преведени към към този момент оповестената сума.

Снимка: btvnovinite.bg С спомагателните дарения от „ Америка за България “ и Криско общата сума ще надвиши 330 000 лв.. Съпричастност към идеята са декларирали и редица компании от хранителната промишленост, като Българската хранителна банка чака постъпването на дарения от: " Лидл България ", " Kaufland България ", " Дерони ", " Марс България ", " Аква Нова Пак " и " Т Маркет ".
Концертът " Помогни от у дома ": Събрани са над 220 000 лева за най-нуждаещите се Познати и обичани лица от музикалния свят се включиха с осъществявания в благотворителната идея

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР