Благотворителните постъпки днес увеличават няколко пъти благата карма. Луната e

...
Благотворителните постъпки днес увеличават няколко пъти благата карма. Луната e
Коментари Харесай

Астросъвет: Благотворителните постъпки днес увеличават няколко пъти благата карма

Благотворителните действия през днешния ден усилват няколко пъти богатствата карма.

Луната e в символ Везни в трета фаза и носи атмосфера на мира и естетика. Повишава се възприемчивостта към всичко прелестно, нараства чувствителността към всички прояви на неучтивост и какофония. В подобен ден човек е изключително сензитивен към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията. Планетните въздействия подготвят към народна власт, колегиалност, съдействие. Накарайте детето ви да се почувства пълновръстен член на фамилията. Проявете нужното почитание към него. Хубаво ще е, в случай че в същото време вземете взаимни фамилни решения, като да вземем за пример по какъв начин ще прекарате уикенда. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви. Алкохола и други разслабващи средства /музика, танци, анекдоти/ ще способстват миротворческият развой също. Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

21-ти лунен ден е мощно деятелен, с галактически нюанс. Мистерията на деня е алегорично съединяване на Дух, Душа и Знания. Човек роден в този ден е позитивен, ярък, постоянно изпълняващ дълга си по съвест, а не по обвързване. Понякога в този ден се раждат лекари от други светове.

Енергията на това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите каузи. Подходящо за взимане на виновни решения, за дейни дейности, креативен напредък и ентусиазъм, един от най-творческите дни в лунния месец.
Дадени клетви и обети получават огромна мощ в този момент, за това не е желателно да се нарушават. Време за групово другарство. Не би трябвало да прекарвате дълго време в усамотение. Бъдете по-близко до хората, до другари, сътрудници.

Да започнете нещо съществено в интервал на намаляваща Луна, не е добра концепция, защото непрекъснато ще изпитвате дефицит на астрална сила и като резултат триумфа ще е извънредно подозрителен. Голяма e вероятността да сбъркате и да се чудите по какъв начин да поправите следствията. Действията през днешния ден са лекарство за всички психически проблеми.

21-ви лунен ден е деен, само че не би трябвало тази интензивност да се свежда единствено до физически проект. Физическите дейности би трябвало да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, групови духовно практики. Препоръчва се пътешестване измежду природата в другарска компания, деен групов отдих също е удобен.

В здравно отношение денят е обвързван с черния дроб и неговата функционалност. Не е добре, в случай че имате проблеми с него точно в този момент. Причините могат да бъдат както в непотребното му натоварване, по този начин и заради продължителна физическа и духовна бездейност. В случай на заболяване не се залежавайте доста.

Някои мистични школи считат, че осъществените в 21 лунен ден благотворителни действия, няколко пъти усилват богатствата карма.

Отношения - Подходящо за обща фамилна работа, за фамилни разходки, за посещаване на родственици, за банкет на посетители. Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите нападателно и да манипулирате близките.
Сексът би трябвало да бъде деен, деятелен, креативен, изпълнен с нови хрумвания, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови връзки.

За бизнеса е продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да съумеете да свършите доста неща. Главното е добре да планирате дейностите си, с цел да не ви разсейват дребните грижи и несъществените елементи.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни спорове пречат да се прояви креативната ви персона.

Подстрижката в този лунен ден е удобна, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР