Благотворителни базари, суинг парти, театрални спектакли и много други инициативи

...
Благотворителни базари, суинг парти, театрални спектакли и много други инициативи
Коментари Харесай

Благотворителни базари, суинг парти, театрални спектакли са в програмата Коледа в КвАРТала

Благотворителни базари, суинг празненство, театрални спектакли и доста други начинания са в програмата "Коледа в КвАРТала " този уикенд в креативната зона КвАРТал - карето сред булевардите "Дондуков ", "Васил Левски ", "Мария Луиза " и "Сливница ", оповестяват уредниците.

Посетителите ще участват също на изложения, концерти, разнообразни работилници на коледна тема и доста други. Благодарение на обичайна акция "Освети КвАРТала " обичаното софийско място още веднъж ще засияе с хиляди светлинки, а всички любопитни да се гмурнат в дебрите на дребните улички и да научат повече за историята и архитектурата там, могат да се включат в специфичната празнична Историко-архитектурна разходка - в неделя от 14.00 ч. с начало от входа на MOVE.BG (ул. "Сердика " 20).

Днес и на следващия ден Артфондация ДОМА събира под един покрив в новия бар Bar Dak CPC (бул. "Мария Луиза " 17) хора от артистичните среди, които ще дават част от своя дрешник и ще дадат нов живот на старите облекла. Ще бъдат показани и рециклирани движимости и аксесоари, с акцент върху опазването на околната среда. Част от средствата са за благотворителна цел. За музикалния декор ще се погрижат Jane D и нейните посетители.
Благотворителният Sonya's Happiness 2nd Christmas Bazaar - за кученца в подслон, е през днешния ден в Bar Barabar (ул. "Триадица " 4).

Вечерта, отдадена на суинг културата, с уъркшоп по танци, доста музика и специфични напитки - Christmas Edition, е тази вечер в CUSH Bar.
Утре вечер в Дома на киното от 19.30 ч. е представлението-лекция за бащата на ужаса и фантастиката Хауърд Филипс - "Лъвкрафт " на група "Метеор ", с присъединяване на Леонид Йовчев и Галя Костадинова и гласовете на Боян Манчев и Цветан Цветанов. Текстът, режисурата и музиката са на Ани Васева, художник е Стефан Дончев.

Интересни стратегии ще има на още доста места в квАРТала. Подробностите са на страницата във Facebook, означават уредниците от КвАРТал Колектив.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР