Благотворителната организация за домашно насилие Women's Aid поиска от Манчестър

...
Благотворителната организация за домашно насилие Women's Aid поиска от Манчестър
Коментари Харесай

Сър Джим Ратклиф е изправен пред негативна реакция, след като отвори вратата на Мейсън Грийнууд за завръщане в Манчестър Юнайтед

Благотворителната организация за домашно принуждение Women's Aid изиска от Манчестър Юнайтед пояснение за очевидния противоположен завой по отношение на бъдещето на Мейсън Грийнууд.

Юнайтед в последна сметка реши да се откаже от нападателя предишното лято, откакто организира вътрешно следствие против него. Това се случи, откакто прокуратурата отдръпна обвиняванията за опит за обезчестяване, контролиращо и наложително държание и нахлуване, предизвикало действителна телесна щета против англичанина.

Впоследствие Грийнууд се причисли към Хетафе чартърен, където имаше стабилен сезон. Но откакто видя договорката си за 25-процентния дял в Юнайтед доказана, новият съсобственик сър Джим Ратклиф отвори вратата за евентуално завръщане при Червените дяволи.

Но тези мнения провокираха отговор от Женската помощ, като Ратклиф наподобява загатна за огромен поврат. Това накара групата да влезе в контакт с Червените дяволи по отношение на бъдещето на Грийнууд.

Според Daily Mail, Women's Aid са се свърз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР