Благотворителната кампания "Капачки за бъдеще", която се провежда в полза

...
Благотворителната кампания "Капачки за бъдеще", която се провежда в полза
Коментари Харесай

Врачани ще предадат капачки за нови кувьози

Благотворителната акция "Капачки за бъдеще ", която се организира в интерес на дребни лечебни заведения в страната, провежда събитие тази неделя във Враца. То ще се организира пред стадион "Христо Ботев ", изясни Калин Ангелов от Младежки център- Враца, който провежда акцията на локално равнище.
"Тази неделя, от 10 часа, до 14 часа, пред стадион "Христо Ботев ", всички врачани ще имаме опция, и освен, всеки, който е събирал капачки от селата, градовете, близки до Враца, ще имаме опция да ги предадем и уредниците от своя страна ще ги превозят в Монтана. Там са намерили рециклатор и по този начин със събраните средства подкрепяме цялостната акция "Капачки за бъдеще " за даряване на кувьози за дребните лечебни заведения ", сподели Ангелов.
Събитието е стадий от акцията, която ще продължи до края на годината. Следващата огромна самодейност за събиране на капачки ще се организира през есента. Жителите на Враца интензивно вземат участие в акцията, седмично се събират по към 8 чувала капачки. Количеството на събраните капачки в страната е близо 70 тона. Кувьози са закупени за 5 дребни лечебни заведения, като идната седмица подобен ще бъде дарен на лечебното заведение в Кнежа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР