Благотворителна Мото Коледа организира общинският съветник и състезател по мотоциклетизъм

...
Благотворителна Мото Коледа организира общинският съветник и състезател по мотоциклетизъм
Коментари Харесай

Дядоколедовци на мотори ще обикалят Велико Търново на Рождество

Благотворителна Мото Коледа провежда общинският консултант и играч по мотоциклетизъм Георги Недев. Акцията ще се състои на 25 декември, а сборният пункт е в 9:30 часа на бензиностанция на бул. " България " 41Б във Велико Търново. Моторизираните дядоколедовци ще обиколят всички обществени домове за деца, лишени от наставнически грижи в болярския град. В самодейността може да се включи всеки, а условията са запалянковците да носят костюм на Дядо Коледа, да са добре облечени, да имат храброст да карат мотоциклет в студените дни и да не се вършат демонстрации, изясни Георги Недев.

Децата от обществените институции ще бъдат зарадвани с лакомства и питиета, които са обезпечени от Община Велико Търново. Мотористи от цялата страна се чака да дойдат за събитието. Те ще се спрат пред постройката на Община Велико Търново към 15 часа на 25 декември, когато искащите могат да се снимат с атрактивните мото дядоколедовци. Крайната им точка е площадът в град Дебелец.

Специална изненада за децата е огромна шейна, в която ще се возят Добрият дъртак и неговата помощничка Снежанка. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР