Благотворителна лекоатлетическа проява се проведе вчера във Варна. На нея

...
Благотворителна лекоатлетическа проява се проведе вчера във Варна. На нея
Коментари Харесай

В благотворителна акция във Варна събраха 4200 лева за малкия Дани

Благотворителна лекоатлетическа демонстрация се организира през вчерашния ден във Варна. На нея бяха събрни 4200 лева за дребния Дани от Добрич. Организаторите благодарят на всички, които откликнаха на повика за помощ, написа " Народен спорт ". Основното събитие беше в Морската градина, само че кутии за щедрост имаше сложени на няколко места в града. Много спортисти също участваха в благотворителната акция.

``
реклама

„ Един за всички, всички за Дани! “  бе надписът на самодейността.



Всички дружно се събраха с цел да оказват помощ на двегодишния Дани да се включи в нова рехабилитационна стратегия в задгранична клиника. 

„ Обичай, вярвай, действай! “ е посланието, сплотяващо дейни хора с разнообразни специалности към самодейността на Андрей Трайков от Варна в помощ на Дани и фамилията му.

Йордан Веселинов Ганчев се ражда през февруари 2017-та година в Добрич с тегло 1080 година Десет месеца по-късно лекарите му слагат диагнозата детска церебрална парализа (ДЦП). Така още от мъничък Дани води огромна борба. През последната година след диагнозата, а и преди този момент, на Дани е провеждана рехабилитация в България. Междувременно фамилията на момченцето научава за нова рехабилитационна стратегия в турска клиника. Сумата от 2400 евро месечно, нужна за рехабилитацията в „ Рибем “, е непостижима за младото семейство. 

Андрей Трайков е рехабилитатор от Варна, който трансформира живота си и възвръща своето здраве посредством тичане. Не инцидентно в спорта открива сърцето на благотворителната самодейност за Дани. В началото на пролетта той и негови другари стартират организацията на лекоатлетическо събитие. Подкрепят ги от iRun.bg, които влизат в организационния екип. „ Дани е още толкоз дребен, а към този момент се бори с компликациите в живота... И в случай че в този момент това момченце ни дава от своята сила в детската си усмивка, която носи, и чистотата на своето сърце, за какво ние да не вложим сила, с цел да му осигурим живот без сложни трудности “, споделя Андрей. 

До този миг детската история на Дани сплотява хиляди съидейници във фейсбук групaта   “Помощ за Дани от Добрич “.

Всеки, който има опция и предпочитание да помогне на Дани, може да го направи посредством превод* по дарителска сметка в ДСК Банк, град Добрич:
IBAN: BG35STSA93000025681956
BIC:STSABGSF
Титуляр: Йордан Веселинов Ганчев
PayPal:  [email protected]
*може да се направи превод през офис на Еконт към дарителската сметка, изписана нагоре.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР