Благотворителна кампания за кръводаряване във Варна ще донесе на включили

...
Благотворителна кампания за кръводаряване във Варна ще донесе на включили
Коментари Харесай

Българската федерация по волейбол с благотворителна кампания с Кръвен център Варна преди олимпийската квалификация

Благотворителна акция за кръводаряване във Варна ще донесе на присъединили се в нея опция да гледат онлайн мач на националния тим на България по волейбол за мъже от най-важния конгрес за годината - олимпийската подготовка от 9 до 11 август в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта. Българската федерация по волейбол и Кръвен център Варна провеждат ден на благотворително кръводаряване, а първите 40, присъединили се в акцията, ще получат билет за мач на волейболните национали. Кампанията по кръводаряване ще започва на 3 август (събота) от 9 до 14 часа в Кръвен център Варна - бул. " Цар Освободител " 100 ( в двора на Окръжна болница). Благотворителната самодейност ще продължи и от понеделник (3 август) до петък (9 август), деня на първия мач на България от олимпийската подготовка. През седмицата работното време на Кръвния център е от 8 до 18 часа (с отмора за стерилизация от 13 до 13,30 часа).

От 9 до 11 август в Морската столица България има три борби за класиране на Олимпийските игри в Токио следващата година. Съперници на България за олимпийската подготовка са Египет, Пуерто Рико и Бразилия. В първия си мач от конкуренцията " лъвовете " излизат против Египет на 9 август, а преди този момент в зала " Конгресна " играе дебютната си среща олимпийският първенец Бразилия - против Пуерто Рико. Във втория си мач на 10 август българските национали се срещат с Пуерто Рико. Преди него бразилците играят с Египет. В последния дуел волейболистите на България се изправят против олимпийския първенец Бразилия на 11 август. Трите мача на България са от 20,30 часа, а първите дуели в петък, събота и неделя са от 17 часа.

Само спечелилият в квалификационния шампионат получава квота за Олимпийските игри в Токио 2020. Вторият в класирането ще има още една опция на континентална подготовка, която ще бъде при започване на идната година. Билетите за квалификацията са в продажба на ticketportal.bg , а във Варна - на касата на Двореца на културата и спорта и на касата на Летния спектакъл.
 Ренан дел Зото води най-хубавото за олимпийската подготовка във Варна
Ренан дел Зото води най-хубавото за олимпийската подготовка във Варна

Олимпийските първенци ще вземат участие тази седмица на шампионат в Полша
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР