Благотворителна инициатива събра средства, с които бе закупен апарат Флебопреса,

...
Благотворителна инициатива събра средства, с които бе закупен апарат Флебопреса,
Коментари Харесай

Карловската болница получи като дарение апаратура за Коледа

Благотворителна самодейност събра средства, с които бе закупен уред „ Флебопреса ”, нужен на МБАЛ „ Д-р Киро Попов “ в Карлово за следоперативно лекуване на рак на гърдата. Идеята за дарението е на Ротари клуб – Карлово, интензивно подкрепена със средства от кмета на общината доктор Емил Кабаиванов, ръководителя на Общинския съвет Теодор Шойлеков, предприемачите Христо Христев, Любо Белперчинов и Петър Даскалов.
 25pl4024-3  25pl4024-1
В набирането нари се включиха и чиновниците на общинска администрация, което ще помогне закупуването на още един подобен уред, нужен на нуждаещите се пациенти. „ Флебопреса ”, която ще бъде в отделението по физиотерапия, ще спести доста време и средства на оперираните дами, на които доега се е налагало да вървят по няколко пъти в седмицата до Пловдив, с цел да го употребяват. Апаратът беше възложен на шефа на болничното заведение доктор Христо Пелев. Той благодари за дарението и за помощта на общинските съветнички Павлина Брайкова и Ерма Попова, интензивно съдействали за осъществяване на самодейността. Председателят на Общинския съвет Теодор Шойлеков благодари на доктор Кабаиванов за това, че са се обединили към една жизненоважна идея и по негово предложение в нея се включели карловските предприемачи. Началникът на отделението по „ Физиотерапия и рехабилитация “ доктор Иванов благодари за предоставения уред, което от своя страна ще усили контингента на отделението, тъй като до този миг тези пациенти не са могли да употребяват услугите му.

Д-р Кабаиванов благодари на тримата предприемачи, които постоянно се включват в благотворителни начинания и съобщи: „ С такива хора, нашият град постоянно ще върви напред “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР