Благотворителен Великденски концерт, под надслов "Малък дом за големи сърца"

...
Благотворителен Великденски концерт, под надслов "Малък дом за големи сърца"
Коментари Харесай

Млади хора от Видин с благотворителен концерт за животните

Благотворителен Великденски концерт, под надпис "Малък дом за огромни сърца " провежда "Интеракт клуб " Видин през днешния ден. Програмата е доста забавна, като младежите са решили да отворят микрофона и да дадат опция на всеки клиент, който желае да извърши нещо на сцената пред останалите фенове.
Тази година самодейността е ориентирана към животните, като със събраните средства ще се подкрепи работата на сдружението за отбрана на животните "Добрина, човечност, съчувствие ", сподели Кристин Валентинова, представител на "Интеракт клуб " Видин.
"Всеки, който желае и може да извърши ария, танц, анекдот, скеч, история, рап парче, дано да заповяда. Записването за Open mic ще става онлайн към фейсбук или инстаграм страницата ни, може и на самия концерт (преди началото, схваща се). Приготвили сме ви и други изненади. Входът е 2 скромни лв. и най-малко 2 пластмасови капачки, които ще отидат за акцията "Капачки за бъдеще ". Тази година самодейността е ориентирана към дребните ни другари - животните ", сподели Кристин Валентинова.
Организаторите са подготвили още доста изненади, а началото на концерта е в 18 часа, довечера в залата на Симфониета Видин./БНР
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР