Благотворителен турнир по мини футбол в помощ на Николай Иванов,

...
Благотворителен турнир по мини футбол в помощ на Николай Иванов,
Коментари Харесай

Благотворително: Футболен турнир в помощ на Ники от Горни Воден

Благотворителен шампионат по мини футбол в помощ на Николай Иванов, измъчен от онкологично заболяване , ще се организира в Асеновград. Идеята е да бъдат събрани средства, с които да се подкрепи лекуването на асеновградчанина. От години той се лекува в Испания, а парите, нужни за лечението му, надвишават десетки хиляди левове.
Благотворителният шампионат ще се организира в събота на 26.10.19 година от 10:00 ч. на футболно игрище „ Арена Шипка ”. " В идеята може да се включи всеки, който има предпочитание, опция и положително сърце " , споделят уредниците. За задачата е задоволително единствено да образува тим и да го запише с позвъняване на телефонен номер 089 439 41 41 или 0899 172 778. Таксата за присъединяване е в размер на 50 лв. за тим, които също отиват за благотворителната цел. Програмата за футболния шампионат ще бъде направена, откакто се посочи точният брой на екипите. Това ще се случи по време на техническата конференция, която ще се състои в деня на осъществяване на събитието - от 09:30 ч. на „ Арена Шипка ”.
Турнирът няма по какъв начин да остане и без награди за спечелилите. Отборите, съумели да доближат 1-во, 2-ро и 3-то място в крайното класиране, ще получат купи, както и финансово стимулиране. Тимът, станал първенец ще бъде награден със сумата от 300 лв.. Отборът, класирал се втори, ще получи 200 лв., а заслужилият третото място - 100 лв.. Първенците сами вземат решение дали да дарят премията си за идеята в помощ на Ники от " Горни Воден ". Организатори на събитието са Общински юношески съвет-Асеновград, екипът на игрище " Арена Шипка “ и общината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР