Благотворителен турнир Футболен Бургас за Митко“ ще се проведе на

...
Благотворителен турнир Футболен Бургас за Митко“ ще се проведе на
Коментари Харесай

Бургазлии ще играят футбол в подкрепа на Митко

Благотворителен шампионат „ Футболен Бургас за Митко “ ще се организира на 19 ноември в Бургас. „ Събери тим – Дари втори късмет “ - по този начин са нарекли своята самодейност фондация „ Докосни щастието “ и община Бургас, които са уредници на събитието.
През месец юни, спортисти се сплотиха в поддръжка на Димитър Полонов, като играха футбол и подариха средства.
Мъжът е в инвалидна количка след случай. Той се нуждае от животоподобряваща намеса в чужбина.
По време на шампионата ще се състезават футболни ентусиасти. Всеки, който желае може да взе участие, да участва, да се запознае с Митко и да помогне за възстановяване на неговото положение.
Организаторите се надяват благотворителното събитие да се трансформира във футболен празник за присъстващите.

Димитър Полонов е на 52 години от бургаския квартал Долно Езерово. Заради безразсъден случай той губи сензитивност в краката си и едната ръка . Борбеният му дух и предпочитание за живот обаче, не го напущат и той влага всичките сили в това да стартира живота си още веднъж. С усилени рехабилитации и извършения Димитър към този момент съумява да движи ръката си и да прави по няколко крачки. Споделя, че дължи това на всеотдайната поддръжка на своите синове и родителите си. За лекуването му в чужбина е нужна сумата от 18 800 евро, като част от нея към този момент е събрана и остават още 7 900 евро .
Целта на футболния шампионат е да се съберат нужните средства за лекуването и това да стане колкото е допустимо по-скоро.

Всеки, който има предпочитание може да се запише за присъединяване посредством уеб страницата на фондация „ Докосни щастието “ до 17.10.2019 на http://touchhappiness.foundation/football или да потърси спомагателна информация за събитието в нейната Фейсбук страница.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР