Благотворителен концерт ще бъде проведен по традиция в Септември в

...
Благотворителен концерт ще бъде проведен по традиция в Септември в
Коментари Харесай

Концерт събира помощ за тежко болната Светла от Септември

Благотворителен концерт ще бъде извършен по традиция в Септември в Деня на християнското семейство - 21 ноември, оповестиха уредниците от Младежкия дом. Този път набраните средства ще са в помощ на Светла Дуева, жена от града с тежко заболяване на дихателните пътища. Светла диша благодарение на специфична инсталация, за която непрекъснато са нужни скъпи консумативи. Семейството й не може да си разреши разноските за тях.

На сцена за болната септемврийка ще излязат Костадин Георгиев-Калки, Деси Николова, Деница Караславова, фолклорните обединения " Мераклии " и " Загоровче ". А ето и поканата, отправена от уредниците:

" Уважаеми съграждани, имаме достойнството да ви поканим на нашето годишно благотворително събитие в Деня на Християнското семейство и Младеж. В този ден ние дружно протягаме ръка и оказваме помощ на нуждаещ се. Тази година благородната самодейност е да помогнем на Светла Дуева от гр. Септември, която страда от дихателна непълнота. Отворете сърцата си и заповядайте, с цел да дарите парченце добрина и съпричасност!
Очакваме Ви на 21.11. /сряда/ от 18.30 часа в Общински спектакъл " Възраждане " /Младежки дом/ гр. Септември ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР