Благотворителен концерт събира средства за малката Вили от Айтос днес.

...
Благотворителен концерт събира средства за малката Вили от Айтос днес.
Коментари Харесай

Благотворителен концерт в Пловдив събира средства за малката Вили от Айтос

Благотворителен концерт събира средства за дребната Вили от Айтос през днешния ден. Концертът стартира от 17:00 часа и ще се организира в парк “Пловдив 2019 ” в Тракия. Участие в него ще вземат музиканти от “Гласът на България ”. Вили е на 4 години от Айтос и страда от рак на дребния мозък. Има направени пет интервенции за унищожаване на тумора, само че той се появява още веднъж и още веднъж.
Прочетете още
Последната и единствена вяра на Вили за живот са тежки и много скъпи химиотерапии в Турция. Майка й е неразделно до нея, тъй като Вили е изцяло безпомощна - не може да се храни сама, не може да става от леглото, не може да върви до тоалетна, не може да приказва, не може даже да диша сама без апаратурата, която би трябвало да се следи непрекъснато. Както се схваща, майката няма по какъв начин да стартира работа.

Двете към този момент нямат никакви спестявания и живеят ден за ден, споделят техни близки. Всички разноски по лекуването се заплащат от дарителската сметка и от онлайн платформата за дарения, като средствата и от двете места не могат да се употребяват за храна и битови разноски.

Ако желаете да дарите средства за лекуването на Вили, можете да го извършите посредством:

Дарителска сметка:

BG37UNCR70001524706999

Титуляр:

Виолета Светлинова Джамбазова

Онлайн платформа за дарения:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР