Благотворителен Коледен турнир по мини футбол ще се проведе в

...
Благотворителен Коледен турнир по мини футбол ще се проведе в
Коментари Харесай

Първи благотворителен турнир по мини футбол ще се проведе в Благоевград

Благотворителен Коледен шампионат по мини футбол ще се организира в Благоевград. Спортната самодейност стартира на 16 декември /събота/ и ще продължи и в неделя /17 декември/. Турнирът е с начален час 9:00 часа, а теренът е в спортна зала „ Скаптопара “.

Благотворителната идея има за цел, със събраните средства от шампионата да бъдат подкрепени Центровете за настаняване от фамилен вид за деца и младежи с увреждания, където са настанени деца и младежи с умствена назадничавост, аутизъм, детска церебрална парализа, синдром на Даун и други.

В името на идеята, събитието ще събере някогашни и сегашни футболисти минали през школите на родния футбол, както и редица обществени тимове от Благоевград, София и района.

Български футболен съюз също се включва в благотворителната идея, като съдиите ще свирят безплатно. Водещите и коментаторите също стават част от благотворителния шампионат, като и тяхната помощ е безплатна.
Организатори на шампионата са Българска фентъзи футбол асоциация /БФФА/ и Община Благоевград.

Всеки, който желае да се включи в самодейността, ще има опция да го направи по време на събитието на място в зала „ Скаптопара “, където ще бъдат ситуирани кутии за дарения. Въпроси за изискванията за присъединяване и поръчки могат да бъдат подавани на електронен адрес [email protected].

За тези, които желаят да поддържат акцията, само че няма да съумеят да участват има предоставена банкова сметка разкрита особено за задачите на шампионата.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР