Благотворителен коледен базар ще бъде открит във Видин утре сутрин.

...
Благотворителен коледен базар ще бъде открит във Видин утре сутрин.
Коментари Харесай

С коледен базар и концерт помагат на Моника от Видин

Благотворителен коледен базар ще бъде открит във Видин на следващия ден заран. Инициирахме поредност от събития, с които да подпомогнем една от нашите майки, майки на деца от моя клас, Моника Димитрова, която се нуждае от трансплантация на бъбрек, сподели пред Радио ВИДИН Колетка Павлова - преподавател и уредник на самодейностите.
"Тя пътува три пъти в седмицата за хемодиализа в Монтана, желаеме да и върнем живота. Следващият коледен базар ще е на 16-ти декември, ще има картички, сувенири, лакомства и доста други. Искам да изкажа и признателност на "Плетачките на България ", група в обществените мрежи, които сега плетат за нас, с цел да може пълноценно да съберем сумата за Моника. Вечерта поканвам всички на концерт с присъединяване на звезди от Видин. Определена сума за вход няма, кой каквато сума има опция да отдели, с цел да помогне. "
Базарът ще работи от 10 до 18 часа в постройката на Спортна зала "Фестивална ", а вечерта от 18 часа Коледен концерт с присъединяване на съзвездие от видински създатели ще набират средства за младата майка под наслов "Коледни звезди за Моника ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР