Благотворителен календар на Fibank показва красотата на художествената гимнастикаFibank (Първа

...
Благотворителен календар на Fibank показва красотата на художествената гимнастикаFibank (Първа
Коментари Харесай

Благотворителен календар на Fibank показва красотата на художествената гимнастика

Благотворителен календар на Fibank демонстрира хубостта на художествената гимнастика
Fibank (Първа капиталова банка) показа следващия си обществен план – благотворителен календар за 2019 година, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Той е изпълнен със фотоси на изящните и елегантни придвижвания на девойките от националния тим по художествена гимнастика, уловени от майсторското око на фотографа. Календарът създаден напълно с благотворителна цел, а средствата, събрани от неговото разпространяване, ще бъдат предоставени за развиването на българския спорт.

Благотворителната акция към този момент се е трансформирала в традиция, а всяка година банката създава и продуцира календари, подчинени на разнообразни дела.

„ Подкрепата на спорта и спортни начинания е задача, визия и упоритост, които са заложени в нашата ценностна система. Искрени благодарности за това, че ни направихте и тази година част от едно прелестно прекарване за българската аудитория и и цялата нация – Световното състезание по художествена гимнастика. С тази чудесна благотворителна самодейност желаеме да дадем началото на нови и забавни неща в региона на този хубав спорт “, съобщи Илона Станева, маркетинг-директор на Fibank.

Тази година концепцията е фотосите в календара е да изведе звездите от тима по художествена гимнастика от обичайното им амплоа и да ги сложи в по-различен и пречупен през художествения обектив метод на показване на този спорт.
 Благотворителен календар на Fibank демонстрира хубостта на художествената гимнастика Благотворителен календар на Fibank демонстрира хубостта на художествената гимнастика / БГНЕС
Красивите фотоси в календара са дело на фотографа Петър Пешев.

„ Благодаря на Fibank за изключителната помощ и съдействието, което оказва на Българската федерация по художествена гимнастика през последните 5 години. Това е един от най-важните ни сътрудници, който е част от триумфите на българската художествена гимнастика. В тези времена една федерация или един спорт не би могъл да съществува без своите спонсори и донори “, показа от своя страна Илиана Раева, президент на БФХГ.

Кампанията е напълно благотворителна. От през днешния ден календарът се предлага в цялата клонова и офисна мрежа на Fibank в страната. Цената му е 10 лв., а всеки закупил го, получава особено удостоверение за подаяние от Българската федерация по художествена гимнастика. В края на месец януари следващата година или след изчерпването на продадените календари, банката ще удвои събраната сума. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР