Благотворителен голф турнир ще се проведе на 28 септември (събота),

...
Благотворителен голф турнир ще се проведе на 28 септември (събота),
Коментари Харесай

Благотворителен турнир по голф на АУБ за трети път събира средства за студенти

Благотворителен голф шампионат ще се организира на 28 септември (събота), в „ Пирин Голф и Кънтри Клуб “ край Банско. Целта е да бъдат събрани средства за стипендии за надарени студенти на Американския университет в България (АУБ) с ползи в спорта. Висшето учебно заведение провежда спортното мероприятие за трета поредна година. На него постоянно участват представители на обществения и частния бранш, дипломати, бизнесмени, преподаватели и студенти.

„ Голф шампионатът е измежду най-успешните, приятни и зареждащи начинания, които организираме. Винаги сме водени от желанието да осигурим за нашите студенти най-хубавото обучение, условия и благоприятни условия за развиване. Тази година 98% от всички първокурсници получиха стипендии и финансова помощ, тъй като са младежи с удивителни достижения и капацитет, който би трябвало да бъде развиван и подкрепян “, сподели доктор Дейвид Еванс, в.и.д. президент на АУБ.

Всички, които желаят да поддържат идеята, могат да се запишат за присъединяване в голф шампионата. Той е за фенове и дава опция за другарство в другарска атмосфера измежду прохладата и очарованието на Пирин. За да бъде оптимално наличен, се оферират самостоятелни или групови пакети, които да отговорят на финансовите благоприятни условия на всички участници. За тези от тях, които имат дребен или нулев опит в голфа, са планувани уроци за начинаещи. За придружителите на участниците е проведена съпътстваща стратегия – разтоварваща разходка в местността Погледец.

Форматът на надпреварата е самостоятелен Stableford в 2 дивизии. Турнирът стартира с еднакъв старт, а до края на деня участниците предават своите score карти. Най-добре представителите се ще бъдат наградени вечерта, по време на формалния коктейл. Голф шампионатът на 28 септември е част от разнообразни благотворителни събития, проведени всяка година от АУБ. При всички тях съществена цел постоянно е набирането на средства за стипендии за финансово подкрепяне на студентите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР