Благотворителен футболен турнир в Пловдив, от който събраните средства ще

...
Благотворителен футболен турнир в Пловдив, от който събраните средства ще
Коментари Харесай

Организират благотворителен футболен турнир в Пловдив в помощ на Деси

Благотворителен футболен шампионат в Пловдив, от който събраните средства ще отидат в поддръжка на  от Пловдив, се провежда в града под тепетата.
Тя е на 38 години и след направени обстойни проучвания, беше открито,че има отключен доста необичаен Синдром (Синдром на Guillain - Barre`, прогресивен вид Landry),прогресиращ доста бързо. На 12.03.23г. тя бе парализирана напълно, има затруднено дишане и се наложи да бъде интубирана.

Деси има незабавна потребност от биологични медикаменти (човешки имуноглобулин), нужни за прекъсването на напредъка на заболяването. Средствата които са нужни за нейното лекуване са на стойност 80 000лв., която сума е непостижима за нея и нейното семейство.  За шампионата  Напредварата под надслов  " Заедно за Деси "  ще се организира на 8 април в зала " Атрим ".
Отборите ще са 5+1 играчи, като се играят две полувремена по 13 минути. В взаимозависимост какъв брой тима се запишат за присъединяване, ще се дефинира формата на трунира - директна елиминация или групи. Такса за присъединяване - 100 лв. за тим. Краен период за записване - 03.04.2023г. Можете да се запишете на някой от следните телефони на уредниците: Иван Бернардов - +359 89 8325353; Фондация " Нощ на ангелите " - 089 8742038. Ако не можете да участвате в шампионата, можете да дарите средства  .   Всяка минута за Деси е значима, с цел да сбъдне фантазията си, а точно да бъде още веднъж до детето си. Да помогнем!  Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР