Благотворителен футболен мач в подкрепа на тежко болна майка организират

...
Благотворителен футболен мач в подкрепа на тежко болна майка организират
Коментари Харесай

Мач в подкрепа на тежко болна майка

Благотворителен футболен мач в поддръжка на тежко болна майка провеждат в град Нови пазар, Шуменска област. В събота от 14 часа на градския стадион ще се срещнат локалният Ботев и Герой (с. Зайчино ореше).

Ще има кутии за събиране на пари, нужни за избавяне живота на Стела Пламенова Йорданова. Тя е на 34 години, има 10-годишна дъщеричка.

Стела е диагностицирана с рак на маточната шийка в напреднал етап и на 11 февруари е оперирана. Следва и лъчетерапии, само че ситуацията ѝ се утежнява, а чака два месеца за първата химиотерапия, наранени са нерви. Препоръчана е втора интервенция, само че с доста дребни шансове за оцеляване. Стела търси второ мнение в Турция и сега е в Ulus Hospital (Истанбул). Лекарите там дават вяра да бъде избавена след серия процедури, за които на този стадий са нужни 30 000 евро.

Хората в Нови пазар и покрайнината към този момент събраха част от средствата, макар че регионът надалеч не е проспериращите у нас. Деца дадоха свои играчки за благотворителния базар, дребните от 5б клас на учебно заведение " Хан Исперих " събраха 50 лв.. Но трябват още пари.

Молим ви, помогнете!

Банкова сметка за дарения

IBAN: BG80RZBB91551005274428

BIC: RZBBBGSF

Стела Пламенова Йорданова
 Снимка 484277
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР