Благотворителен базар в помощ на 49-годишната Диана Тонева ще се

...
Благотворителен базар в помощ на 49-годишната Диана Тонева ще се
Коментари Харесай

Да помогнем на лъчезарната учителка Диана да пребори...

Благотворителен базар в помощ на 49-годишната Диана Тонева ще се организира тази събота и неделя през Централна поща в Пловдив. Вещите, които ще се продават са дарени от хора от цялата страна, които поддържат Диди в битката и с левкемията.

Диана Тонева е от Русе, преподавател по обучение, будител по предопределение. Усмихната и лъчезарна макар компликациите, през които минава. През 2014 година,след дълго препращане от болница на болница, ѝ е сложена диагноза,,Т-клетъчна левкемия”.

Преминала е химиотерапевтичен курс и лъчетерапия. Радва се на ремисия съвсем година, само че подлото заболяване рецидивира. Започват тежки химиотерапии. В края на 2016 година още веднъж влиза в ремисия. Сега Диди се нуждае от незабавна трансплантация на стволови кафези, с цел да се понижи опцията от нов рецидив и организмът ѝ да успее да се пребори.

Има оферта за лекуване от Турция на стойност 100 000 $. Изчакват се предложения и от други клиники в Европа, за които читателите на marica.bg ще бъдат навреме осведомени. Към 18.04.2017 година групата, която събира пари за Диана, започва благотворителна акция със сумата 6072.30 $ в дарителската сметка.

Благотворителният базар в Пловдив ще се организира сред 10.00 и 18.00 часа, в пространството наоколо до Централна поща.

Може да подпомогнете Диана в битката й с заболяването, като преведете сума по дарителска сметка: IBAN: BG45UNCR70001522882576

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Диана Енчева Тонева, град Русе

Pay Pal: [email protected] ;

Или, като изпратите смс с текст DMS DIANA на номер 17777 на цена 1 лев.
тагове благотворителен базар левкемия диана тонева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР