Благотворителен базар в подкрепа на 49-годишната Женя Манева, която се

...
Благотворителен базар в подкрепа на 49-годишната Женя Манева, която се
Коментари Харесай

В Стара Загора организират благотворителен базар в подкрепа на Женя Манева

Благотворителен базар в поддръжка на 49-годишната Женя Манева, която се нуждае от незабавна трансплантация на бъбрек, провеждат в Стара Загора. За 49-годишната жена към този момент е открит подобаващ донор, само че сумата от 40 000 лв. за трансплантацията в извърши в турска болница не по силите на Женя и фамилията й. 
Организаторите на благотворителната самодейност имат го потребност от стока за базара, който ще се организира на 13 и 14 септември от 10 до 19 часа във фоайето на Регионална библиотека " Захарий Княжески ". Желаещите да се включат могат да изпращат даренията, които да се продават на базара до 11 септември до Ваня Найденова, телефон: 0889 07 64 94, Офис Спиди Опълченски 843, за тяхна сметка. 
За базара могат да се изпращат ръчно-изработени хубости, книги за дребни и огромни, училищен принадлежности, нови или доста непокътнати аксесоари и играчки, настолни игри, сувенири, домашно приготвени лакомства (важно е нещата да са опаковани поотделно), всичко, което е уместно за подарък, нови облекла и обувки. 
За повече информация може да се обърнете към страницата на акцията „ Да помогнем на Женя Манева “ 
Ако желаете да помогнете на Женя Манева, може да го направите  и на:
Дарителска сметка Уникредит Булбанк
гр. Чирпан
IBAN: BG94UNCR70001523611231
Валута: BGN
Титуляр: Женя Златанова Манева
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР