Благородният метал за световното първенство по художествена гимнастика вече е

...
Благородният метал за световното първенство по художествена гимнастика вече е
Коментари Харесай

300 килограма медали раздават на световното по художествена гимнастика

 Отнеха първо международно състезание от Русия поради допинга
Благородният метал за международното състезание по художествена гимнастика към този момент е в България. Впечатляващите 300 кг във формата на медали, ще бъдат раздадени в „ Арена Армеец “ сред 10-и и 16-и септември на всички, които съумеят да се преборят за призовите места.

„ За изящните медали ще се борят и нашите прелестни девойки. Нека дружно напълним залата и да покажем поддръжката си към нашия тим. Какво по-хубаво от това да спечелиш орден пред родна аудитория “, споделя Радина Филипова, амулет на Световното състезание.

Всеки, който желае да има имитация на златния орден от Световното състезание в София, ще може да го закупи от специфичен щанд по време на събитието в „ Арена Армеец “. Медалите ще бъдат предлагани с диплом, който всеки може да надпише със своето име или такова на непосредствен родственик или другар.

Президентът на БФХГ - Илиана Раева, ще награди с такива медали и дипломи всички български деятели на художествената гимнастика, работили от основаването на този хубав спорт в интернационален проект. Медали ще получат всички някогашни президенти на БФХГ или близки на тези, които са умряли, както и всички президенти на клубове в България, членове на комисии, част от БФХГ.

„ За мен е доста значимо всички тези хора да усетят, че са част от този величествен конгрес и че със своята активност и отдаденост към художествената гимнастика, също са неизменима част от славната история на българската художествена гимнастика и гордото и настояще. Искам да развеселявам всеки един от тях с този жест на почитание към личността им “, споделя Илиана Раева.

Специалното отличие ще получат публицисти и фотографи, които от основаването на българската художествена гимнастика до през днешния ден не стопират да разпространяват спорта. С медали ще се снабдят и всички спонсори и донори които са помагали на БФХГ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР