Благородна кауза обедини журналисти от Асеновград. С Отворено писмо, всички

Благородна кауза обедини журналисти от Асеновград. С Отворено писмо, всички ...

Медии се обединиха с призив към кандидат-кметовете от Асеновград: Дарете средства за Ева и Ники.

Благородна кауза обедини журналисти от Асеновград. С Отворено писмо, всички ние, представители на различни местни и национални медии, се обръщаме към кандидатите за кметове и общински съветници в общината, с молба да отделят част от бюджета си за предизборни материали и инициативи за благотворителност. Идеята е да бъде подпомогнато лечението на двама асеновградчани, които се нуждаят от много пари, за да бъдат излекувани.
Това са малката Ева Чолакова и Ники от квартал "Горни Воден". И двамата страдат от различни по вид онкологични заболявания. Сега животът им е заложен на карта, в зависимост от събраните средства. Ето какво гласи Отвореното писмо, отправено към желаещите да заемат постове в общинската власт на града.
"Уважаеми кандидати за кметове и общински съветници в община Асеновград, всички вие участвате в надпреварата за вота на асеновградчани на 27-ми октомври. Предлагате добри идеи, отстоявате каузи, обещавате чакана промяна. Предизборното време е напрегнато и отговорно. Докато то тече обаче животът не спира. Случват се неща, за които няма време да се отлага намесата ни. Особено, когато става въпрос за подкрепа, състрадателност и благотворителни жестове.
Един млад мъж и едно малко дете в момента имат неотложна нужда от нашата обща подкрепа - асеновградчаните Ники от "Горни Воден" и малката Ева Чолакова. Те се нуждаят спешно от поредната финансова подкрепа, а всички ние знаем как да подкрепяме изпаднали в беда съграждани. Нашият призив към всички вас е следният: Спестете част от средствата си за предизборната кампания и ги дайте с добро сърце в благотворителните сметки на Ники и Ева. Колкото решите. Ако нямате такива средства, можете скромно да съберете дори и по десетолевка от всеки в екипа си и така до всяко добро същество ще застане още едно. Направете този жест колективно и навреме, преди 27-ми октомври. Прилагаме дарителските сметки:
Николай Владимиров Иванов
Обединена Българска Банка по дарителска сметка
BIC UBBS BGSF № BG56 UBBS 8002 1088 4983 30
и в евро за Испания BIC CAIX ESBB № ES71 2100 3693 2120 0050 5550

Ева  Евелин Чолакова – дарителската сметка е на името на майката на Ева
BG77CECB97901042777800
Емилия Христова Чолакова банка ЦКБ

Всички ние, като представители на медии в Асеновград, поемаме ангажимента да отразим в края на месеца стореното добро от вас.
С уважение:
1. Грета Дженева – „Асеновградски новинар”
2. Ели Шопова – ТВ САТ КОМ
3. Николета Жекова – ТВ САТ КОМ
4. Йорданка Гологанова – DCC
5. Атанаска Маркова – Actualno.com
6. Ирина Иванова – ТВ САТ КОМ
7. Милена Брусева – ТВ САТ КОМ.

Източник: actualno.com