Благоприятен период за активна дейност. От сутринта изберете основната посока

...
Благоприятен период за активна дейност. От сутринта изберете основната посока
Коментари Харесай

Деви, не прекалявайте с емоциите. Стрелци, увереността днес ви помага

Благоприятен интервал за дейна активност. От сутринта изберете главната посока на дейностите си и действайте.

Овен – Днес могат да се появят положителни благоприятни условия. Поемайте единствено премерени опасности при изпробване. Ще градите проекти за новите си хрумвания. Във връзка с обичан човек е допустимо да се появи напрежение, само че елементарно можете да хармонизирате обстановката с верните думи.

Телец – Фокусирате цялото си внимание върху работата. Времето е уместно за разискване на фамилни проблеми, които по един или различен метод са свързани с парите. Бъдете търпеливи с околните, даже мненията ви да не съответстват по някакъв метод. 



Близнаци – Ще подхождате към всичко доста практично и отговорно, което ще ви помогне да вземете вярното решение. Може да ви зарадва приятна изненада, тъй че срещайте се с хора, общувайте.

Рак – Днес ще се деянията като капризни и непостоянни. Възможно е да възникне несъгласие сред вашите стремежи и действителните условия. Звездите ви поучават да не обръщате внимание на несъвършенството на света.

Лъв – Имате сила в остатък, което ще се отрази позитивно на вашето самочувствие. Появява се мощно предпочитание за интензивно деяние. Вложете повече въображение и творчество. Всяко нещо, с което се захванете през днешния ден, би трябвало да бъде доведено до край или по-добре не го започвайте.

Дева – Старайте се да не загубите надзор над страстите си. Разговорът с добър другар ще възвърне спокойствието ви и ще ви помогне да поемете още веднъж контрола над живота си. Подходящ ден за фамилни и другарски събирания.

Везни- Всичките ви решения би трябвало да са резултат от размисъл, тъй като в случай че си позволите да бъдете увлечени от импулсивността, нещата могат да се развият по разнообразни способи, в сравнение с сте предвиждали и можете да изпаднете в неуместни обстановки.

Скорпион- Шансовете за триумф са доста по-високи, в сравнение с си мислите, само че е належащо да се прояви разпоредителност, с цел да се доближите до мечтаните резултати. Ограничете разноските за наслаждение. Голяма е вероятността някое ново лице да притегли интереса ви.

Стрелец- Днес ще се чувствате мощни и уверени, елементарно ще можете да реализирате тактиките си. Изобщо не би трябвало да разчитате на другите, а единствено на личните си сили. Може да се почувствате привлечени от някого.

Козирог – Днес сте много енергични и добре благоразположени. Бъдете учтиви с близките. Това е добър ден за оправяне на недоразумения с другари, сътрудници и предоставяне на амнистия, изключително първата половина на деня.

Водолей – Ако уточните кои са вашите цели, безспорно ще можете да вземете верните решения. Може да получите пари, които не сте очаквали. Денят носи разширяващи се вероятности. Можете да очаквате добър поврат на някои събития.

Риби – Любовта през днешния ден може да ви накара да си пандизите очите си за доста неща, тъй че да забравите за здравия разсъдък. Вземайте решения водени освен от страстите, само че и от логиката.  Бъдете по-внимателни с финансите, нежелателно е да давате пари назаем.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР