Благоприятен ден. Това е време на духовно израстване и важни

...
Благоприятен ден. Това е време на духовно израстване и важни
Коментари Харесай

Близнаци, всичко ще се нареди. Везни, посветете се на себе си

Благоприятен ден. Това е време на духовно израстване и значими дейности. 

Овен – Луната е във вашия дом на децата, насладата и любовта, което ще ви помогне да поддържате положително въодушевление. Чувствайте се свободни да изразите присъщия си оптимизъм. Така ще помогнете и на другите да се настроят към позитивните страни на живота.

Телец – Всеки от време на време си мисли да улесни живота си с дребна неистина, само че не се поддавайте на желанието да лъжете. Може да получите нови хрумвания, които могат да се окажат доста потребни за бъдещето и да започнете да мислите деликатно какво би трябвало да елиминирате от живота си.

Близнаци – Имате малко по-критичен интервал, само че се справяте. В последна сметка вашият шеф Меркурий, пратеникът на боговете, ви демонстрира пътя. Една лека вечеря дружно в другарски диалог може да бъде прекрасен свършек на деня.

Рак – Трябва да внимавате доста с Марс, който ви прави нервни, избухливи и неудовлетворени от това, което вършиме и изключително напрегнати в тези междуличностни връзки, които не дават отговор на вашите потребности.

Лъв – Ако нещата не вървят толкоз добре в работата, тъй като звездното въздействие основава сложен климат, най-малко в възприятията си вие сте много спокойни, което е в действителност значимо нещо. Очевидно би трябвало да започнете да вършиме някои промени и може би тези дни са потребни, с цел да разберете какво да предприемете.

Дева – Днес ще ви бъде доста по-трудно от нормално да се концентрирайте върху едно нещо, изключително в работата. Като цяло всичко, което е обвързвано с думата „ би трябвало “, ще ви предизвиква непрекъсната алергия. Следователно е малко евентуално да можете да изпълнявате отговорностите си съзнателно и без неточности.

Везни – В края на годината сме и по тази причина и за вас ще е по-добре да се забавлявате, да бъдете по-общителни и да отложите решенията, изборите. Дошъл е моментът да се посветите на себе си. Що се отнася до любовта, не възпрепятствайте възприятието, което се заражда във вас и което може да стане нещо значимо в бъдеще.

Скорпион – Опитайте се да помислите за полезностите на живота. Здравото малко его е положително нещо, само че не е належащо да се оставя да пораства с всеки ден. Ако имате сътрудник до себе си, вечерта може да сте огряни от необикновена пристрастеност.

Стрелец – Днес в общуването с обичан човек може да ви дебнат компликации и проблеми. Ще ви бъде мъчно да се разберете и още повече да постигнете компромис. И двамата ще бъдете остри и безапелационни и по тази причина денят заплашва да ви донесе доста разгорещени разногласия и даже кавги.



Козирог – Не е мъчно да преодолеете отрицателната прогноза на деня: за това е задоволително да спрете да се инатите и в случай че предметът на разногласието, кавгата не е толкоз значим, отстъпете. Така ще спечелите към милион пъти повече, в сравнение с ще загубите.

Водолей – В любовните връзки сте прекомерно безгрижни. Желанието ви за независимост може да бъде мотив за неприятни диалози. Ако не станете съществени и не приемете рецензията, елементарен спор може да прерасне в сериозен спор, последван даже от разлъка.

Риби – Днес можете остро да почувствате безсилието си по някакъв въпрос. Може да ви се коства, че не сте в положение да повлияете на дадена обстановка, само че в действителност това не е по този начин. Хороскопът ви за деня демонстрира, че всичко, което в действителност ви липсва, не е разположението на ориста, а самочувствието.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР