Благоевградския адвокат Рангел Бараков изобрети оригинално дворно барбекю от стария

...
Благоевградския адвокат Рангел Бараков изобрети оригинално дворно барбекю от стария
Коментари Харесай

Адвокат си направи барбекю от стар бойлер

Благоевградския юрист Рангел Бараков изобрети автентично дворно барбекю от остарелия си бойлер. По време на изключителното състояние той решил да свърши едно положително фамилно дело – да смени бойлера, и озовал се пред алтернативата да транспортира остарелия кютук до пункт за преработване, да търси телефон на някоя от компаниите, които извозват от домовете старите електроуреди, или пък да му откри приложение, написа уеб сайтът Струма.бг.

 След къс размисъл оправният юрист решил, че би могъл да го употребява за барбекю, та да не опушва кухнята в дома си. Разрязвайки водосъдържателя на две, Бараков обаче се натъкнал на вътрешните нагреватели, които по този начин го впечатлили с окаяния си тип, покрити с наслойка и котлен камък, че той побърза да пусне цяла серия фотоси на профила си в обществените мрежи със съвет към приятелите си да си сменят бойлерите на 5 година, без значение какъв брой години е гаранцията им.

 Естествено, последните фотоси от серията са от новото приложение на остарелия ел. апарат – мръвките върху скарата събраха десетки аплодисменти от страна на благоевградчани. Освен пропитите с лека злоба мнения, че с уменията си да прави от остаряло ново Бараков гладен няма да остане, той получи и скъпия съвет от идващия бойлер след 5 година да си направиш опушвачка за бекон или котел за ракия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР