Благоевградски таксиметров шофьор бе глобен 1200 лв. след кървав екшън

...
Благоевградски таксиметров шофьор бе глобен 1200 лв. след кървав екшън
Коментари Харесай

Кървав екшън с таксиджия и бизнесмен в Благоевград

 Благоевградски таксиметров водач бе санкциониран 1200 лева след кървясъл екшън с шефа на някогашната кабеларка " Пирин СОТ “ Емил Радев, сегашен ръководител на виртуално читалище, написа struma.bg.

Агресивната сценка се разиграла на кръговото кръстовище на бул. " Джеймс Баучер “ и ул. " 14-и полк " поради засичане. На входа на кръстовището таксиметров автомобил " Дачия ", ръководен от Иван Омбашиев, засякъл лек автомобил " Мазда “, в който се е возил предприемачът Емил Радев.

За да предотврати пътен случай, водачът на маздата Васил Юруков натиснал клаксона, вследствие на което таксиметраджията спрял колата си на пътя. Същото направил и водачът на Емил Радев и почнала замяна на реплики сред двамата водачи, като словесната препирня минала във физическа.

Таксиметровият водач блъснал другия, който паднал на земята. Емил Радев се притекъл на помощ и се опитал да ги разтърве, само че също бил ударен в лицето, паднал на земята и от носа му почнала да тече кръв.

Бизнесменът съумял да стане и подхванал непредвиден ход – изоставил водача си и се качил в таксито, което подкарал в посока ЗМК, където знаел, че всекидневно има дежурна полицейска патрулка. Когато стигнал там, имало два патрулиращи автомобила, на които оставил таксито и обяснил за кървавия спор.

Малко по-късно дошъл с маздата и Васил Юруков, като в това време на Емил Радев му станало неприятно и е извикана кола за спешна помощ. Преди да бъде превозен до Спешния център, на мястото дошъл с друга кола таксиметровият водач Иван Омбашиев, чиято кола била отнета.

Пострадалият предприемач е признат в хирургичното поделение на болница ПУЛС, а таксиметровият водач е отведен в полицейското ръководство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР