Благоевградската зоологическа градина ще има нова сграда. Тя ще бъде

...
Благоевградската зоологическа градина ще има нова сграда. Тя ще бъде
Коментари Харесай

Животните в благоевградския зоопарк с нова сграда

Благоевградската зоологическа градина ще има нова постройка. Тя ще бъде предопределена за настаняване на новопостъпили животни или такива, които имат здравословен проблем и би трябвало да бъдат сложени под карантина.
Карантината постройка беше показана пред Общинския съвет и заложена в капиталовия проект на общинския бюджет за тази година.

Другата оригиналност към зоопарка е осъществяването на ремонт, който цели разширение на периметъра на клетките. Маймуните, лъвовете, дивата свиня и други диви животни, които имат потребност от повече пространство, ще се радват на новите, по-големи пространства.

Цялата тактика по ремонтни действия на зоопарка се реализира от няколко години. Преди време бяха построени нови кафези за мечките, чакалите и вълците, с които доста се усъвършенстваха изискванията, в които бяха настанени.
В зооцентъра има над 200 типа животни, които са непрекъснато обгрижвани от ветеринарни лекари, имат картони за здравословното им положение, както и надзор на храната и държанието. Локацията е една от най-посещаваните места в града и обичано място за всички благоевградчани, които обичат животните.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР