Благоевградчанка изпадна в пълна безизходица – целият й организъм от

...
Благоевградчанка изпадна в пълна безизходица – целият й организъм от
Коментари Харесай

Ужас! Африканска муха напълни тялото на Милка с паразити

Благоевградчанка изпадна в цялостна невъзможност – целият й организъм от 3 година е цялостен с паразити на рядка африканска муха, само че лекарите в цяла Италия, София и Благоевград реагират по неуместен метод на десетките проучвания, които са й направени.

„ Да, имаш хиляди какавиди, ларви и инсекти вътре и по тялото, само че това не е допустимо, тъй като не сме чували за такова заболяване “, споделят експертите.

59-годишната Милка Борисова към този момент е стигнала върха на отчаянието и няма никаква концепция на коя врата да почука и от кого да търси помощ.

Драмата й стартира през 2016 година в Италия, където тя живее и работи от доста години. Срещата й с гадината се случва на едно вечерно празненство, когато внезапно от лампа в двора върху нея падат няколко дребни мушици, написа " Струма ".



„ Вероятно не съм съумяла същата вечер да се изчистя от всички и някоя от тях е снесла яйца в ноздрите ми, допуска Борисова. Оттам яйцата са навлезли в организма и сега съм претъпкана с тях.

През първите месеци се стартира с косата. Появиха ми се нещо като струпеи по кожата и както си вървях, от главата ми започваха да изхвърчат мушици или пеперудки. Подстригах се, само че това не оправи нещата. Впоследствие паразитите влязоха и в тялото ми.

Сега съм цялостна с тях – имам в урината, изпражненията, черния дроб, ушите ми са цялостни с тях, от няколко дни започнаха да ми излизат черни пръчици и от очите. Пръчиците са дребни, елементи от милиметъра, само че когато пораснат, се разгъват и стават дълги до 1,8 см. Снимала съм ги във всички етапи, давала съм образци от тях на лекарите, при които съм ходила.

Първо обиколих италианските лечебни заведения – лекарите споделят: „ Невъзможно е да има в урината, тъй като им би трябвало О2 “. Повтарят го даже и когато създадат проучванията и видят, че тези гадинки са вътре, освен това са живи. В началото на тази година се върнах в България, където заплащам здравните си осигуровки. До момента съм дала над 5000 евро за проучвания и по прегледи.

Лежах във Военна болница при доктор Харизанов в Националния център по заразни и паразитни заболявания, обиколила съм всички доктори в Благоевград, които биха могли да имат нещо общо с тези твари в мен. Всеки подвига плещи и споделя да диря някой различен, тъй като той не може да ми помогне “.



Според Борисова странното й заболяване не е заразно. С нейна другарка, която е здравна сестра, разделят една стая в Италия, само че на приятелката й няма нищо, въпреки че има дълга коса.

Тъй като още никой не е открил типа на загадъчното насекомо, Милка посветила месеци наред в търсене в интернет и в съветски уебсайт по фотосите, които направила на ларвите, яйцата и пеперудите, решила, че това е тип африканско насекомо, което е направило канал в нея и се развъжда безкрайно.
В публикацията пишело, че болестта е локализирано и извънредно рядко срещано, резултат нормално от слаба имунна система, само че не се загатва метод на лекуване.

Притеснението на благоевградчанката от странното общуване с гадината обаче е съществено – с всеки минал ден тя непрестанно отслабва, няма сили за нищо, получава позиви за повръщане и гадене. За месец е свалила повече от 10 кг.

Движи се като сянка, мъчно й е да направи даже нормално придвижване, като това да вдигне дамската си чанта. Скорошното появяване на насекомото в очите и ушите й пък я стресира доста, тъй като се притеснява паразитът да не стигне до мозъка.

„ Лекарите в София и Благоевград се оказаха безсилни, само че в случай че в някоя друга част на страната, Европа или света някой би могъл да ми помогне, подготвена съм да отида където каже и да направя каквото се желае от мен, тъй като аз безусловно загивам “, изплака болката си Милка Борисова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР