Благоевградчанинът Александър Каров, обвинен за блудство с 9 – годишно

...
Благоевградчанинът Александър Каров, обвинен за блудство с 9 – годишно
Коментари Харесай

Скандални подробности за личния живот на педофила чичо Сашо, лъснаха в съда

Благоевградчанинът Александър Каров, упрекнат за блудничество с 9 – годишно момиченце бе изправен пред съда през днешния ден. 42 – годишният Каров е упрекнат за блудничество с 9 – годишната Виктория Аргирова. Той прекара два месеца в пандиза, след което получи по лека мярка – домакински арест, написа struma.com. Ужасното действие се развило в жилището на момичето на 01 ноември 2016 година. Александър бил другар с бащата на потърпевшата и под този предлог влезнал в жилището. Виктория била в компанията на нейна другарка, която видяла по какъв начин Каров опипва по дупето и гали гърба на Виктория за възбуденост на детето. Тя избягала, което предиздвикало Каров да остави Виктория и също да си тръгне.

Момичето разказало всичко на татко си, а майка й която е в чужбина пристигнала допустимо най – бързо при щерка си.

Александър отхвърля действието, той през днешния ден сподели пред съда: „ Децата приказват каквото им кажат майките, аз не съм отговорен за това “.

Виктория присъстваше на съвещанието дружно с нейната майка Гюла Аргирова, която изиска 5 000лв. обезщетение за напрежението, душевната болежка и опустошения сън на щерка си.

Съдебният развой се гледа на отчасти кратко разследване, за това дребните момиченца, които са три няма да дават показанията си през днешния ден.

На делото се гледаха показанията на две движимости лица доктор Кацарска и доктор Григорова, които са създали психични проби и проучвания на обвинения.
По думите им той не страда от психологични болести или личностно разстройство. Те споделиха: „ Тялото на малко момиче може да провокира възбуденост във всеки човек, без да е належащо той да има психични изкривявания. При състояние, че Александър не е имал сексуален контакт от 2013 до 2016 година, това го е довело до „ абстиненция “, а до колкото се знае той е използвал и малко количество бира, което още повече го е предиздвикало да смъкне задръжките си. “
По делото има още трима очевидци, които следва да бъдат разпитани.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР