Благоевградчани сигнализираха, че вчера сутринта при разходка в парка при

...
Благоевградчани сигнализираха, че вчера сутринта при разходка в парка при
Коментари Харесай

Зловеща мистерия с дърветата от гората край Благоевград! Всички са в шок СНИМКИ

Благоевградчани алармираха, че през вчерашния ден сутринта при разходка в парка при Ловния дом се натъкнали на странна панорама. Вниманието им привлекли няколко дървета в региона на Обсерваторията в посока някогашния ресторант „ Бор “, които изглеждали, меко казано, тревожно, оповестява struma.bg.



"В стволовете на две дървета, най-вероятно брястове, са направени дупки като с бормашина, а вътре има поставена някаква течност, наподобяваща на киселина, която се пени и издава съскащ тон ", описаха те, обезпокоени и недоумяващи каква в действителност е въпросната течност, кой и за какво е направил дупките.

Действително около самата алея има две дървета с пробити по две дупки. Самата кора е мокра, както и под дърветата, което значи, че фактически е изсипвано нещо в тях, а течността, просмукала се в стволовете, има аромат на нещо приблизително сред лекарство и бензин.

В опит да се разгадае мистерията се потърси мнение от ЮЗДП, само че по информация на шефа на „ ДГС Благоевград” инж. Калин Зашев терените към Обсерваторията, Ловния дом и „ Бор” са общинска благосъстоятелност.

Че въпросните терени са общински, удостовери и чиновник на „ Зеления телефон” в Регионална инспекция за опазване на околната среда – Благоевград.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР