Blagoevgrad24.bg За измама с надомна работа сигнализира председателят на дружеството на

...
Blagoevgrad24.bg
За измама с надомна работа сигнализира председателят на дружеството на
Коментари Харесай

Мамят инвалиди с надомна работа

Blagoevgrad24.bg За машинация с надомна работа алармира ръководителят на сдружението на инвалидите в Дупница Николина Спасова, представена от Дарик. 
Някои от членовете на структурата към този момент са били излъгани с по 10 лева, които дали за опазване на работа, само че по този начин и не са получили материали. Хора от разнообразни възрасти и обществен статус постоянно търсят спомагателна работа, с цел да усилят бюджета си и нееднократно попадат на разгласи за "надомна работа ". От една такава обаче са се опарили членове на сдружението на инвалидите в Дупница. 
За да не пострадат и други ръководителят на структурата Николина Спасова е подала сигнал до Съюза на инвалидите в България и посредством медиите се надява да защищити други хора. След като получила сигнал Николина Спасова също се е обадила на посочения телефонен номер за връзка, само че по този начин и не съумяла да разбере за какво са тези 10 лева, както и по какъв начин ще получи материали за работа. Спасова предизвести членовете на сдружението да бъдат по-внимателни при търсене на работа в интернет.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР