Blagoevgrad24.bg Около 12:49 часа днес е получен сигнал за това, че

...
Blagoevgrad24.bg
Около 12:49 часа днес е получен сигнал за това, че
Коментари Харесай

Бивш полицай застреля съседа си при скандал и се самоуби!

Blagoevgrad24.bg Около 12:49 часа през днешния ден е получен сигнал за това, че в с.Капатово, общ.Петрич е зародил скандал сред двама мъже на 66 години от селото, в следствие само че което единият от мъжете е прострелял смъртоносно съперника си, след което се е самопрострерял и също е умрял. Работата по случая продължава.
66-годишният някогашен катаджия в полицията в Сандански Георги Тимев се скарал с комшията си Илия Шкалов, оповестява "Дарик ". Двамата живеели на една улица, къща против къща. При абсурда нервите на някогашния служител на реда не издържали, той отишъл до дома си, сграбчил персоналния си револвер и нахлул в съседската къща и прострелял смъртоносно Шкалов. 
По непотвърдена информация мъжът прострелял и брачната половинка на убития в крайници. След това изскочил на открито и почнал да крещи " Убих го, убих го ". Прибрал се вкъщи. Секунди по-късно от къщата на Тимев се чул изстрел. 
Установено е, че той се е прострелял самичък и умрял на място. Трагедията потресе петричкото село Капатово. Местни поданици обясниха, че мъжете са съученици. Никой обаче не знаеше те да са имали остаряла омраза, която да е провокирала драмата, довела до гибелта на двамата.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР