Blagoevgrad24.bg Диана, която се опитва да открие майка си Славка Павлова,

...
Blagoevgrad24.bg
Диана, която се опитва да открие майка си Славка Павлова,
Коментари Харесай

Историята с жената, която издирва отдавна изгубената си майка, се заплита! Следите я отведоха при бургаска бездомничка!

Blagoevgrad24.bg Диана, която се пробва да открие майка си Славка Павлова, с която не са се виждали дълги години, е получила информация, че родственицата й обитава в Бургас. Нейни познати са уверени, че това е една от бездомните дами, които бургазлии постоянно срещат по улиците на града. Дори през днешния ден е получила информация, че е била забелязана на централната улица " Александровска ".

Burgas24.bg ревизира местата, на която дамата преди е забелязвана, само че не съумя да я открие. Бездомните настояват, че се сещат за нея, само че не са я виждали от известно време. Не бяха сигурни и дали се споделя Славка.

Ето какво написа Диана Иванова във Facebook, която желае да откри майка си:

Здравейте прелестни хора, апелирам за помощ от всички вас, тъй като съм изцяло обезверена в опитите си да открия майка си.

Последно ми споделиха, че е видяна в Бургас и за жалост в извънредно окаяно положение.

Моля ви, който знае къде може да бъде сега да се свърже с мен незабавно, тъй като става студено и ме хваща още по- огромен боязън за здравето и живота и.

Много ви апелирам оглеждайте се за тази женичка, аз в действителност върша всичко по силите си да я намеря само че без адрес и телефон е безусловно задача невъзможна!Знам, че има доста положителни и прелестни хора, които няма да загърбят молбата на една анулация щерка!

Който има информация за дамата на фотографията, дано се свърже с Диана във Фесйбук!
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР