Blagoevgrad24.bg 66-годишна жена от Лом е заклала 84-годишната си майка, а

...
Blagoevgrad24.bg
66-годишна жена от Лом е заклала 84-годишната си майка, а
Коментари Харесай

Трагедия! 66-годишна жена от Лом закла 84-годишната си майка

Blagoevgrad24.bg 66-годишна жена от Лом е заклала 84-годишната си майка, а след това е пробвала да постави край и на личния си живот. Трагедията е станала в Лом. 
Иванка И. е в сериозно положение с тежки прорезни рани по гърдите, в региона на сърцето, и шията. Тя е настанена в реанимацията на локалната болница. Докторите се борят за живота й и към този момент е нормализирана. Майка й Екатерина Г. е издъхнала на леглото в дома си, написа "Конкурент ". 
Мъртвата и щерка й са открити потънали в кръв от сестрата на Иванка. В събота 62-годишната В.И. е подала сигнал, че в лятната кухня в дома на майка си е разкрила сестра си седнала на пода с прорезни рани в гърдите и шията, а майка си заклана и мъртва на леглото. Трагедията потресе и полицията. 
По първични данни старата жена от няколко месеца била на легло. Бабата се залежала след рухване, при което счупила таза си, описват съседи. За нея се грижела по-голямата й щерка Иванка. Дните и нощите на баба Екатерина минавали в болки и страдания. Двете дами се гледали с пенсиите си, които едвам стигали за най-необходимото. Скъпи обезболяващи Иванка не можела да си разреши да купува за страдащата си майка. Съседи описват, че дамата безусловно изнемогвала и се била предала от беднотия и тъга и даже споделяла, че е подготвена да направи нещо, с цел да избави и себе си и бабата. 
По непотвърдена информация Иванка е оставила писмо. Криминалистите изчакват тя да се позакрепи, с цел да я разпитат.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР