Blagoevgrad24.bg виж галерията Снимките на новия български комедиен сериал от 12

...
Blagoevgrad24.bg виж галерията
Снимките на новия български комедиен сериал от 12
Коментари Харесай

Цяло лято снимат във Варна новия комедиен сериал Фалшив герой

Blagoevgrad24.bg виж галерията Снимките на новия български комедиен сериал от 12 епизода започват от днес  във Варна, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Работното заглавие на кино лентата е " Фалшив воин “. Главният воин на комедията ще бъде мъж на към 30 години, към който има доста дами. Това разкри  Димитър Гочев, един от създателите на плана, който е прочут със сериалите " Под прикритие “, " Стъклен дом “ и " Революция Z ".

В основните функции ще забележим актьорите Алекс Сърчаджиева, Калин Врачански, Ина Добрева, Доротея Толева, Станислава Николова, Пламен Великов, Христо Пъдев и Любен Кънев. 

През март тази година локалния парламент даде единодушието си Община Варна да стане сътрудник на телевизионната продукция, която ще се излъчва по една от националните ни малките екрани.

Средствата, които локалната хазна отпусна бяха в размер на 288 000 лв. с Данък добавена стойност от общинския бюджет за осъществяване на продукцията. Варна ще получи и клип, който ще участва в рекламната акция за сериала.

Предвижда се сериалът да бъде излъчен през зимата на 2018 година или пролетта на 2019 година

Повече за продукцията вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР