Blagoevgrad24.bg > Ученички на по 13-14 години си правят разголени селфита,

...
Blagoevgrad24.bg
> Ученички на по 13-14 години си правят разголени селфита,
Коментари Харесай

Девойки с полуголи селфита заради безплатни шотове!

Blagoevgrad24.bg > Ученички на по 13-14 години си вършат разголени селфита, с цел да завоюват конкурс. Наградата е безвъзмезден вход за детска дискотека, който по принцип е пет лв., както и пушене на наргиле и 10 шота. Това откри инспекция на в. "Телеграф ". Началото на конкуренцията е сложено в събота следобяд във Facebook. Там е конкретизиран и регламентът на играта. Тийнейджърите от столицата са провокирани да пратят по една своя фотография, дребното си име и семейството на страницата на "Тийн Парти - София ". Срокът да го сторят е до 25 януари.
След това ще бъдат разгласен спечелилият с "най-яко селфи ". Наградата за него ще е да влезе гратис на 27 януари в клуб в столичния "Студентски град ", където от 16 до 21 часа ще звучи чалга. Докато е на празненството, ученикът ще получи като подарък 10 шота и наргиле, от което да пуши колкото си желае. За 12 часа няколко девойки и младежи към този момент са изпратили селфитата си и аплайват в състезанието. Повечето девойки са разголени, с къси панталонки и изрязани потничета над пъпа. Една от тийнейджърките даже е с предизвикателно изражение на лицето, плезейки се. 
Момчетата налягат на гангстерския жанр и селфитата им наподобяват клипове на рап звезди. Тя или са с цигара в устата, или пушат наргиле, снимайки се, с цел да завоюват конкуренцията. За останалите гости на детската дискотека не е нужно даже да показват документ за идентичност, когато влизат в нея. "Тъй като празненството е от 16 часа, не са ви нужни персонални карти ", твърдят уредниците. За девойките и младежите наргилетата ще са на промоцени - 10-15 лв.. "Ще има и понижени цени на бара - въпреки всичко възпитаници сме ", дават обещание още хората, основали събитието във Facebook.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР