Blagoevgrad24.bg > Тинейджърите, които убиха 53-годишния бездомник Красимир Куртев във Варна,

...
Blagoevgrad24.bg
> Тинейджърите, които убиха 53-годишния бездомник Красимир Куртев във Варна,
Коментари Харесай

Хлапетата, убили бездомника във Варна, били от определен етнос

Blagoevgrad24.bg > Тинейджърите, които убиха 53-годишния скитник Красимир Куртев във Варна, не са престъпно проявени и нямат предходни прегрешения. Това стана ясно от думите на окръжния прокурор Владимир Чавдаров в ефира на Нова тв.
Държавното обвиняване ще желае непрекъснат арест за 14-годишното момче, пребило да гибел мъжът. Другият отговорен обаче е на 13 години и не може да носи правосъдна отговорност. Той е настанен в дом.

Прокурор Чавдаров посочи, че децата са от избран етнос. "Голямото е в осми клас, а другото не е посещавало учебно заведение ", изясни той.

Припомняме, децата първо влезнали в спор с бездомника на 17 януари пред пункт за вторични първични материали. На 20 януари тинейджърите намерили мъжа и го пребили. Впоследствие обаче решили, че това не е задоволително и траяли с багра. Мъжът умрял от тежка черепно-мозъчна контузия. Аутопсията посочила, че клошарят бил със счупени ребра, предизвикали скъсване на вътрешните му органи.

Другите две деца, които били на мястото на убийството, снимали побоя над бездомника.

Бездомникът бил открит от инцидентен минувач в безпомощно положение в региона на пазара до блок 20 в кв. "Владиславово ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР