Blagoevgrad24.bg На разположение на клиентите сме! Това заяви управителят на пловдивския

...
Blagoevgrad24.bg
На разположение на клиентите сме! Това заяви управителят на пловдивския
Коментари Харесай

Важно за всички, които имат застраховка в Олимпик!

Blagoevgrad24.bg " На разположение на клиентите сме! " Това съобщи шефът на пловдивския клон на застрахователната компания " Олимпик " Пепа Деведжиева, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Тя побърза да внесе изясненост във връзка с застраховките на ДКЦ-тата в Пловдив, които имат подписани полици точно към " Олимпик ".

" Полиците на ДКЦ-тата бяха подписани на четири вноски. Падежът на вторите им вноски е на 1 август, като тези суми не са събрани. Това автоматизирано приключва договорите им, а Общината ще би трябвало да подписа нови към други застрахователни компании ", разясни Деведжиева. Ако има по тези полици зародило застрахователно събитие, може да се предяви като рекламация в идващите два месеца.

По отношение на колите с " Гражданска отговорност " в " Олимпик ", те би трябвало да сключат нови полици с други застрахователи. Ако в този момент им изтича, ще могат да сключат нова без преустановяване. Ако обаче към този момент имат подписана " Гражданска отговорност " към " Олимпик ", първо би трябвало да я прекратят.

Припомняме, че застрахователна компания " Олимпик " разгласи, че е в неплатежоспособност. До 17 август е гратисният интервал, в който клиентите на сдружението би трябвало да създадат нова застраховка в друга компания.

" Гратисният интервал трябваше да е най-малко месец, а не толкоз къс ", съобщи още шефът на пловдивския клон на " Олимпик " и изрази възмущението си от Комисията за финансов контрол в лицето на нейния зам.-председател Ралица Агайн.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР