Blagoevgrad24.bg > АрхивВпечатление прави обраната визия на прочулата се със скандалните

...
Blagoevgrad24.bg
> АрхивВпечатление прави обраната визия на прочулата се със скандалните
Коментари Харесай

Мейзер бръмчи по купони до зори след затвора

Blagoevgrad24.bg > Архив
Впечатление прави обраната визия на прочулата се със скандалните си полуголи фотосесии Анита. След престоя в Сливенския затвор тя е неузнаваема. Косата й е прибрана в стегната опашка, мощният театрален грим към този момент е история. Мъдър тип й придават и марковите диоптрични очила, с които Анита не се разделя.

Делото за непредумишленото ликвидиране на брачна половинка й Николай Димов е на финалната права. Очаква се през ноември висшите магистрати да заседават по проблема в столицата. Апелативните магистрати дадоха три години затвор на Мейзер, която апелира присъдата. По-голямата част от наказването Анита в действителност излежа, до момента в който течаха съвещанията. Повече от 4 месеца тя прекара затворена в дома си, като приемаше единствено шепа познати на посещаване, с цел да се развлича. Анита сега е пусната под гаранция и може да се движи свободно в чужбина и у нас. Тя се бе изолирала до неотдавна по повеля на юристите си. " Все още отхвърляше настойчиво да се появява на публични места, с цел да не нервира обществеността. Не желае да дава изявленията и не желае и да чуе за риалити формата " ВИП брат ", който предложил грамаден хонорар на силиконката за присъединяване. Анита изрично отказала, защото желае първо да позволи проблемите си с Темида.

Анита е обжалвала решението на съдиите, като се надява Върховен касационен съд да я оневини напълно, с цел да почисти името си. Против понижената й присъда обаче е държавното обвиняване. В митинга си от прокуратурата показват, че има процесуални нарушавания при изговаряне на наказването, тъй като Анита е отдръпва самопризнанията си и на процедура делото не е трябвало да се гледа по съкратена процедура.

Мейзер е упрекната за това, че е стегнала две свински опашки към врата на обичания си по негово предпочитание. Тя е подценила обстановката и надценила физическата мощ на мъжа си, за което би трябвало да понесе отговорност, считат съдиите.

" Категорично чакаме отпадане на обвиняването за рушвет и условна присъда ", оптимистично разясняват бранителите на Мейзер. Ако това се случи, задържането на Анита в Сливенския затвор ще се окаже в прорез с човешките й права. Така тя ще излезе двойно по-богата, откакто осъди страната в Страсбург, сигнализират осведомени с следствието.

Докато чака дата за делото в София, Анита е разчистила и персоналния си профил в обществените мрежи от всички общи фотоси с мъжа си Николай Димов. Профилът на брачна половинка й също е деактивиран.

" Тя има право да продължи живота си и да стартира на чисто. Силна жена е! ", изясняват от близкото й обграждане.

Мир с околните на Ники Димов желае да подписа Анита. Тя се е чула няколко пъти с майката на брачна половинка си Петранка и е поискала амнистия за случилото се. Поискала от свекърва си и да отдръпна желае за кръвнината против нея. Това обаче не може да се случи, защото по закон компенсациите са наложителна част от процеса.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР