Благоевград. Звездите от Годишни музикални награди на БГ Радио ще

...
Благоевград. Звездите от Годишни музикални награди на БГ Радио ще
Коментари Харесай

Благоевград: Звездите от Годишни музикални награди на БГ Радио ще изнесат два големи концерта в парк Македония

Благоевград. Звездите от Годишни музикални награди на БГ Радио ще изнесат два огромни концерта в парк " Македония " на 14 и 15 юни. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Участие в празничния концерт на 14 юни ще вземат БГ Вдъхновителите на 2019 Братя Аргирови, Графа, Deep Zone Project, Jeremy?, Милена и нейната група, RAFFI, Свилен Ноев, Сигнал.
На 15 юни на огромната сцена в парк " Македония " излизат БГ Дебют за 2019 4Magic, DARA, Деница Караславова, Дивна, Искрен Тончев (Искрата), Михаела Филева, Pavell&Venci Venc’, Поли Генова и Стефан Илчев.
Домакини на концертите ще бъдат Рафи, Поли Генова и обичаният глас от БГ Радио Наско Стоянов. Концертите са с вход свободен и начален час 20.00.
Същият уикенд CITY TV става изтънчен хазаин на церемонията по връчване на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019. На 15 юни от 20.00 и на 16 юни от 12.00 най-обичаната музикална телевизия в България ще излъчи цялостен запис на блестящата гала от европейската столица на културата за 2019 – Пловдив.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР