Благоевград. Започна предаването на изборните протоколи и книжа от СИК-овете

...
Благоевград. Започна предаването на изборните протоколи и книжа от СИК-овете
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Започна предаването на изборните протоколи и книжа от СИК-овете в Област Благоевград към Районната избирателна комисия

Благоевград. Започна предаването на изборните протоколи и бумаги от СИК-овете в Област Благоевград към Районната изборна комисия, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пирин . Това се случва в Драматичен спектакъл „ Никола Вапцаров “ – Благоевград. Първите три секции, които дойдоха бяха от болничното заведение, ареста и преносимата секция в Благоевград.
В региона има засилено полицейско наличие, както и екипи на пожарна и незабавен център. За да не се получава скупчване от членове на секционни комисии, е отворена и зала „ Пейо Яворов “, където идващите ще имат опцията да изчакат своя ред на топло. Също по този начин във фоайето на театъра са обособени кътове, които могат да се употребяват от членовете на СИК-овете. Приемането на 563-те протокола ще бъде осъществено от 19-членен екип на РИК – Благоевград. След края на процедурата трима души от комисията ще отпътуват до София, където да подадат събраната информация към Централната изборна комисия. Най-вероятно това ще се случи сред 10.00 и 12.00 часа на 27 май като до столицата ще пътуват ръководителят, заместник-председателят и секретарят на Района изборна комисия – Благоевград.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР