Благоевград. Започна лятното училище по проект Услуги за ранно детско

...
Благоевград. Започна лятното училище по проект Услуги за ранно детско
Коментари Харесай

Благоевград: Започнаха летните занимания по проект „Услуги за ранно детско развитие“

Благоевград. Започна лятното учебно заведение по план „ Услуги за ранно детско развиване в община Благоевград “ за услуга „ Допълнителна педагогическа подготовка за повишение на учебната подготвеност на децата за еднакъв старт в учебно заведение “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Проектът се реализира по Приоритетна ос „ Намаляване на бедността и поощряване на общественото включване “.
Заниманията включват действия с просветителни детайли, комбинирани с интерактивни способи и игри, надпревари и други креативен и познавателни действия. Общо 15 деца на възраст 5, 6 или 7 години, които предстоят да бъдат възпитаници през септември тази година, се образоват от висококвалифицирани експерти в региона на образованието.
Целта на плана е децата да развият и придобият привички и умения за запознаване с образователната среда, да се предизвика и усили тяхната подготвеност и мотивация за еднакъв старт в учебно заведение за постъпването в 1 клас. По плана се работи и с родителите на децата, с цел да се реализира по- висока интензивност при записването на децата в учебно заведение.
Лятното учебно заведение ще се организира в границите на един месец.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР